To je to što me zanima!

Pakrac: Muškarac i žena su provalili i pokrali čak 22 kuće

Dvojac je u nekoliko mjeseci na području Pakraca, Lipika i okolnih sela iz kuća ukrao predmete poput električnih uređaja, slavina za vodu, bojlera... Dio su prodali
Vidi originalni članak

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana, 48-godišnjakom i 61-godišnjakinjom s područja Pakraca zbog sumnje da su počinili više kaznenih djela teških krađa provaljivanjem, izvijestila je Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske. 

Dvojac je u nekoliko mjeseci na području Pakraca, Lipika i okolnih sela provalio u 22 obiteljske kuće i gospodarske zgrade te su iz njih krali predmete poput električnih uređaja, slavina za vodu, bojlera i sličnih predmeta. 

Lopovi su krali iz kuća u kojima nitko nije živio, a dio predmeta policija je uspjela pronaći dok je preostali dio preprodan. Protiv njih slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave, rekli su u policiji. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • sonny42 15.10.2014.

    Ja mislim da oni to nisu krali nego samo pohranjivali na sigurno..piše da u tim kućama nitko nije živio..sada još biti i procesuirani i ako ih osude dobit će više nego Čobi koji je 'zamračio' milijune..'em ti pravdu i pravičnost..

  • rasplodni_bicina 15.10.2014.

    Ovi su po stare dane poludeli i pizdarije poceli radit...

  • alan ford_1 15.10.2014.

    Valjda su vodoinstalateri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare