To je to što me zanima!

Pala im koncentracija, kolegica pokazala dekolte u parlamentu

Bujno poprsje laburističke zastupnice Lise Nandy isticalo se u pretjesnom sakou. Za vrijeme njezina izlaganja malo koji zastupnik slušao je što to ona zaista govori
Vidi originalni članak

Laburistička zastupnica Lisa Nandy u britanskom parlamentu pokušala je kolege uvjeriti da podupru njezine prijedloge vezane za poslovne projekte u zemljama u razvoju. No malo tko se mogao koncentrirati na njezine riječi. Poglede zastupnika plijenio je njezin dekolte. Njezino bujno poprsje isticalo se u pretijesnom sakou. U "bliskom susretu" sa zadivljujućim dekolteom njihove kolegice, zastupnici su mogli uživati 10 minuta koliko je trajalo njezino izlaganje. Ubrzo su se fotografije sa sjednice pojavile na internetu, a jedan je novinarka Nandynim grudima posvetila cijeli članak na svom blogu. Mnogi su ga osudili i prozvali ga uvredljivim i seksističkim, no većina njih pisala je o ljepotama i raskoši Lisinog poprsja, prenosi Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • www01 29.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • fantastic 29.04.2011.

    dobre dojke........

  • karter 29.04.2011.

    Neko joj zgurao par funti među sise!

Komentiraj...
Vidi sve komentare