To je to što me zanima!

Pala u nesvijest jer sudac nije borbu zaustavio na vrijeme?

Sudac, pišu ruski mediji nije na vrijeme zaustavio karate borbu između dvije djevojčice stare 13 godina. Jedna je drugu tukla dok ova nije izgubila svijest
Vidi originalni članak

Ruski sudac Pavel Savlovski na turniru u St. Petersburgu nije, piše Life, na vrijeme zaustavio karate borbu između dvije djevojčice pa je jedna natjecateljica, jer ju druga nije prestala udarati, završila teško ozlijeđena u bolnici.  

Sudac je naime dopustio da Kristina I. (13) svoju suparnicu Dašu L. (13) tuče sve dok ova nije izgubila svijest. Borbu je prekinuo tek kada su to počeli tražiti trener i gledatelji. Djevojčicu je hitna odvezla u bolnicu. Ima ozljede jetre i slezene te je u kritičnom stanju na intenzivnoj njezi. Policija slučaj istražuje, a suca su priveli na ispitivanje. Sumnjaju kako borbu nije prekinuo iako je curica već ležala na podu i nije pružala nikakav otpor. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • biberrr 26.01.2012.

    Slatka mala,a ova druga izgleda kao zvijer. Sudac psihopat,voli iživljavanje.

  • ujo66 26.01.2012.

    ako ima para da plati odvjetnike kao cacic nece odgovarati ni jednoga dana

  • mila 19 25.01.2012.

    u našoj župi svečenik je iznajmio prostor uz crkvu tekvando klubu.djeca to treniraju.zašt-zato! postajemo budisti..šta ljude tjera da upisuju sve više djecu u ove tučarske sportove! a i crkva me čudi?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare