To je to što me zanima!

'Palčić' Ivan skinuo naočale predsjedniku Ivi Josipoviću

Klub roditelja nedonošćadi "Palčići" i Lions klub za splitsko rodilište kupili su aparat koji prati funkcije mozga. Ivo Josipović je ranije posjetio i Lepu Smoje
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović u Split je, među ostalim, došao na dodjelu donacije Kluba roditelja nedonoščadi “Palčići” i Lions kluba koji su za rodilište kupili aparat koji prati funkcije mozga što je vrlo vrijedna donacija s obzirom da se na godinu u Splitu rodi 250 nedonoščadi. 

Pri dolasku na svečanost, predsjednik Ivo Jospović, pozdravljajući se s majkama i njihovom djecom nije se nadao da će mu jedan 11-mjesečni dječačić, Ivan Gabrijel Bradvica, pokušati “oteti” naočale. Nakon što mu je skinuo naočale, pokušao je počupati predsjednika za kosu. 

Lepa Smoje: 'Predsjedniče, treba vam jedan okulista'

No, predsjednikove “muke po naočalama” počele su ranije ujutro kada je posjetio Lepu Smoje donijevši joj bombonijeru i orhideje. Upitao ju je tko su ljudi na fotografijama, a na jednoj je bila majka Lepe Smoje. Predsjednik joj je kazao kako mu je jasno na koga je tako lijepa žena na što mu je Lepa odvratila: “A ja mislim da vama treba još jedan okulista”.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • zadomihrvatsku 24.02.2014.

    hahahaahahahahahahahhaha kako mi dobrog predjednika imamo ja ču za sljedeće izbore dati njemu glas jer moj je mozak ispran i programiran on voli crkvu on voli narod on voli djecu ja moram glasat

  • tižu 23.02.2014.

    Ovo sad već postaje degutantno, kako trbuhozborci izvješčuju o ZAMP-u/lignjunu! Otrcana je već davno ona fora sa konzervama, ali bogme, strah me je primiti otvarač. Nisam pročitao u tekstuljčiću, jel drug dao kakav prilog, ili ih je počastio samim prisustvom?

  • Šarlota 23.02.2014.

    Članak o "palčićima" i Lepi Smoje??? Palčić gore!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare