To je to što me zanima!

Palestinac na Zapadnoj obali ubio trojicu izraelskih čuvara

Palestinac je došao u židovsko naselje Har Adar 'otvorio košulju, izvukao pištolj i zapucao na sigurnosno osoblje i vojnike u neposrednoj blizini', rekla je policijska glasnogovornica
Vidi originalni članak

Naoružani Palestinac ubio je tri izraelska čuvara i ranio četvrtog u napadu na židovsko naselje na okupiranoj Zapadnoj obali u utorak prije no što je ubijen, rekla je policijska glasnogovornica.

Dodala je da je napadač došao u židovsko naselje Har Adar kao dio skupine Palestinaca koji rade u naselju i izazvao sumnju privatnih čuvara i paravojne izraelske policije na nadzornoj točki na ulazu u naselje.

Pozvan da se zaustavi, Palestinac je "otvorio košulju, izvukao pištolj i zapucao na sigurnosno osoblje i vojnike u neposrednoj blizini", rekla je glasnogovornica podastrijevši fotografiju njegova pištolja malog kalibra.

U policijskoj izjavi ne precizira se identitet žrtava. Napominje se da je ubijeni napadač iz obližnjeg sela Beit Suriq imao izraelsku radnu dozvolu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Bože Dragi 26.09.2017.

    Da je to učinio Hrvat bio bi heroj a ne terorist.

  • Brucka 26.09.2017.

    Najbolja sinoc tema vijesti na temu izbora rezultata desnicarske stranke u Njemackoj-pitaju Zidove sta misle o tome-mislim stvarno kao da je njihovo misljenje bitno a i jesu to se vec vidi krojaci svacije sudbine na ovom svijetu-oni kazu malo nas je al smo dobro rasporedjeni!

  • Nesvrstani_1 26.09.2017.

    Lijepo piše- na okupiranoj.... Pa šta drugo očekivati nego istjerati ili ubiti okupatora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare