To je to što me zanima!

Palestinci bježe iz svojih kuća, već je više od 17.000 izbjeglica

Izrael je, kao što su i obećali, krenuo u napad sa zemlje. U tjedan dana poginulo je 172 ljudi. Iako Izrael tvrdi da napada militante, UN tvrdi da su 77 posto mrtvih - civili
Vidi originalni članak

Tisuće Palestinaca bježi iz svojih domova u sjevernom djelu Pojasa Gaze nakon što je Izrael upozorio kako je to područje meta. Naime, Izrael tvrdi da provodi kampanju kako bi zaustavili raketne napade, piše BBC.

Izrael već sedam dana napada Pojas Gaze. UN je izvijestio kako je svoje domove napustilo već 17.000 ljudi.

U nedjelju su izraelske snage prvi puta sa zemlje napale Palestince. U posljednjih tjedan dana poginulo je 172 ljudi. Ubijeno je 18 članova iste obitelji među kojima je bilo i žena i trogodišnja djevojčica.

Izrael tvrdi da su meta Hamasovi militanti i teroristička područja među kojima su i domovi starijih operativaca. Međutim, UN je procijenio kako su 77 posto poginulih, civili.

Idi na 24sata

Komentari 179

  • Silvio Dinora 15.07.2014.

    Izrael je zaštićen kao Lički medvjed,nije mi jasno zašto već godinama Palestinci čačkaju mečku u pečku, kada znaju da će dobiti po piksi,znam da traže natrag svoj teritorij ,ali iza Izraela već desetke godina stoji USA ?

  • MI-MA 14.07.2014.

    Koja sramota za svijetske velesile, zašto Amerika ne stane na stranu jadnih Palestinaca i ne izvrši agresiju na Izrael. Kako mirno mogu gledati teror nad palestinskom djecom i ženama?

  • Delminium_1 14.07.2014.

    Svijet bi trebao u Palestini izgraditi moderne škole sa najmodernijim nastavnim programom da se anulira utjeca islama. Jer s ovakvim načinom izrael nema druge nego rješavati silom bez milosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare