To je to što me zanima!

Paliković Gruden proglasili krivom za klevetu Bandića

Moranu Paliković Gruden su osudili jer je rekla da se Galjufova ulica probija na Vlašku samo zato što u susjednoj Babonićevoj živi Bandićeva kćer
Vidi originalni članak

Morana Paliković Gruden nepravomoćno je u petak proglašena krivom na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu za klevetu Milana Bandića. Kaznili su je sudskom opomenom. Bandić ju je tužio jer je rekla 2007. da se Galjufova ulica probija na Vlašku samo zato što u susjednoj Babonićevoj živi njegova kćerka. Bandić se nije pojavio na objavi presude, a Paliković je rekla kako će se žaliti jer smatra da nije kriva. Kaže da bi sve ponovila, ali u Gradskoj skupštini gdje ima svojevrsni imunitet. Tvrdi da se radilo o anonimnom pismu u kojem je pisalo to što je pročitala. Bandića je oklevetala jer nije provjerila da li je pismo istinito, a to je bila dužna napraviti te se zbog toga istupa Bandić mogao osjetiti povrijeđenim.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • stara50 24.10.2009.

    nije čudo što nam je sudstvo zatrpano predmetima. tuže se za sve i svašta. meni to djeluje neozbiljno. isto bi bilo da ja nekog tužim jer mi je rekao da sam ja debela, a nisam samo sam popunjena.

  • brkan1 23.10.2009.

    To je istina , a Mićo Bandić to naravno neće proznati. Kao on pojma ne,ma šta se događa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare