To je to što me zanima!

Palio, pucao iz kalašnjikova po ljudima pa pobjegao: Ovo je dio Siska u kojem se dogodio horor

U večernjim satima u subotu je u ulici Capraške Poljane u Sisku došlo do pucnjave. Jedan je čovjek ubijen, više ih je ranjeno. Napadač je u bijegu
Vidi originalni članak

U Sisku je u večernjim satima u subotu došlo do pucnjave. Muškarac je pucao iz kalašnjikova, palio kuće pa pobjegao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 Kako doznajemo od policije, jedna osoba je preminula, a osam je hospitalizirano. Među njima je i čovjek koji nije ranjen, ali je prevezen u bolnicu jer je u kući bio na respiratoru, a nestalo je struje. Ozlijeđeni imaju prostrijelne rane na glavi, trbuhu, rukama i nogama. Navodno je ozlijeđen i jedan vatrogasac koji je gasio požar jer se nagutao dima.

UŽAS U SISKU Siščani u strahu: 'Pod opsadom je cijelo naselje, bojimo se jer je napadač u bijegu. U šoku smo'

- Danas oko 20.10 sati u ulici Capraške Poljane u Sisku, došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja te je ozlijeđeno više osoba, a jedna je osoba smrtno stradala - izvijestila je policija.

- U ovom trenutku policija traga za počiniteljem i provodi se kriminalističko istraživanje. Gorjela su i tri objekta povezana s ovim događajem - javila je policija.

UŽAS U SISKU Policija uhitila napadača: Žena ubijena iz kalašnjikova, teško ozlijeđeno 4 ljudi, dijete lakše

Stanovnici Siska su zabrinuti, tvrde kako strahuju jer je napadač u bijegu. 

- Prestrašno je ovo, kvart je pod opsadom, ne znamo što se događa. Po gradu je sve puno policije - poručili su za 24sata. 

 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • 02.07.2023.

    sve nam je ovo ova vlada omogučila.Sve je u rasulu. Sami što vi to još ne vidite. Jos uvijek vam je super,zar ne?! Još uvijek vjerujete medijima?!

  • 02.07.2023.

    Problem i zdrastvo koje ne lijeci psihicki bolesne osobe na nacin kako treba..Biti ce toga vise bolesna nacija jer ipak prosli smo rat,sad nesredeni sustav ,corona,korupcija,lopovluk itdMORAMO sve ovo ozbiljno shvatiti jer ostajat cemo bez i ono malo zdravog naroda...Sisak mjesto horora nakon kolapsa gospodarstva,ne briga opcenito za situaciju u kakvoj se ljudi nalaze...

  • T'jt-šmznm 02.07.2023.

    Što nije negdi po rivi prošeta, cijene bi bile pristupačnije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare