To je to što me zanima!

Pametni grudnjak mijenja oblik po temperaturi tijela

Grudnjak Smart Memory posljednji je novitet u svijetu grudnjaka. Napravljen je od specijalne morske pjene i reagira po toplini ženskog tijela
Vidi originalni članak

Grudnjak Smart Memory prati temperaturu tijela. Zagriju li se košarice, postaju meke dok se s nižom temperaturom stežu odnosno postaju tvrđe tako da grudima uvijek savršeno prianjaju. Posljednji je to novitet u svijetu grudnjaka, a izumila ga je dizajnerica slovenske Lisce Suzana Gorišek, šiše Jutarnji list. Smart Memory napravila je iz specijalne pametne morske pjene, pa zato reagira na toplinu tijela.
- Gotovo 80 posto žena nosi krivi, redom premalen grudnjak. To je pogreška broj jedan. U onom pravom grudi nipošto ne smiju 'kipjeti' ni stršati metar ispred tijela - objašnjava Gorišek. Dizajnerica je napomenula i kako je bitno odabrati pravu veličinu.Trenutačni su hit pjenom podloženi grudnjaci koji su bez šavova i prikladni za nošenje ispod tanke odjeće. “In” su i čipkasti modeli, a njihov najglamurozniji primjerak od svile i francuske čipke sa Swarovski kristalima Gorišek je predstavila na pariškom Ultra lingerie showu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • chuperak 13.05.2009.

    šiše jutarnji list?hehehhehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare