To je to što me zanima!

Pandžić o oporbi koja griješi: Kunu se da su protiv HDZ-a, a svojim uvjetima rade za HDZ...

NOVI EXPRESS Bojeći se zamjeriti svojim biračima, postavili su uvjete koji onemogućuju i svaku mogućnost anikorupcijske velike koalicije. To će olakšati pregovore HDZ-u, piše Ivan Pandžić
Vidi originalni članak

Čim su bili gotovi izbori, vidjelo se da će bilo kakav oporbeni savez biti teško moguć jer je HDZ ipak relativni pobjednik. Ranjen, ali pobjednik. A stavovima oporbenih stranaka je bilo kakva velika koalicija dovedena do potpune nemogućnosti. Bez Mislava Kolakušića, SDP, DP, Možemo, Most, IDS, Posavec i Fokus imaju 81 zastupnika.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 14

  • TVP 26.04.2024.

    Bez obzira na sve lijeve ili desne, sve ono što se događalo zadnjih godina i da dalje netko moze to podržavati i biti priljepak, totalno je neshvatljivo, jadno i sramotno.

  • zerophage 26.04.2024.

    Mentalni sklop hrvata s dinare (citaj 80% teritorija-sve istocno i juzno od zagreba) je da imaju struju i vodu i telefon u 21st.. niti culi niti vidjeli niti znaju za ista izvan toga i kradeze im donio telefon i struju i dobio glasove

  • Luna777 26.04.2024.

    Mentalni sklop Hrvata je očito, neka nas kradu, naši nas kradu. Jer kako drugačije opravdati biranje dokazanih lopina, kleptomana u odijelima, onih kojima je sud dva puta dodijelio epitet "zločinačka organizacija". Meni se doista čini da oporba ne želi preuzeti vlast, odgovornost, rizike koje da odgovornost sa sobom nosi. Svi se kleli da žele srušiti HDZ (DP najviše), a sada svi izmišljaju neke, rekla bih premostive razloge da ne sudjeluju u vlasti. Ili znaju što nas čeka, ili su prema lopovluku, korupciji i kriminalu indolentni i indiferentni i ne mare za boljitak građana. Njima je svima dobro, a kako je narodu očito nije važno, narod im samo služi kao bankomat. Ni vlast ni oporba nisu uopće zaslužili da ih narod ponovno bira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare