To je to što me zanima!

Panenić: Marić kao mandatar nije prihvatljiva opcija za Most

Ne idemo trgovati, ne idemo u preslagivanja. Što se nas tiče, bilo koja opcija, pa i ova s Marićem, definitivno nije prihvatljiva, kazao je Tomislav Panenić
Vidi originalni članak

Mostov ministar gospodarstva Tomislav Panenić gostujući u emisiji RTL Danas rekao je da Most podržava premijera Tihomira Oreškovića.

- On je bio prijedlog HDZ-a, mi smo prihvatili i ostvarili jako dobru suradnju. Vidljivi su i rezultati te suradnje. I dalje stojimo na toj poziciji. Ne idemo trgovati, ne idemo u preslagivanja. Što se nas tiče, bilo koja opcija, pa i ova s Marićem, definitivno nije prihvatljiva - kazao je Panenić.

Ponovio je da Most traži ostavku Tomislava Karamarka.

- U Vladi se nalaze ljudi za koje bismo mi željeli da odu, konkretno, prvi potpredsjednik Karamarko. Njegovo ime se često pojavljuje na naslovnim stranicama, povezuje ga se sa aferama. To je neprihvatljivo. Nije stvar u čekanju Povjerenstva, već osoba sama mora shvatiti koja je težina i politička odgovornost.

Panenić je rekao da će Most biti za nove izbore ako Vlada s premijerom Oreškovićem ne bude mogla opstati.

 

Idi na 24sata

Komentari 112

  • opussave 12.06.2016.

    Bravo Mostovci, samo naprijed, držite lopove dalje od državnih jasli, i na nove izbore, sigurno ćete imati više od 12 mandata.

  • GLUPAJUGOKOMUNJARA 12.06.2016.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • mestar 12.06.2016.

    Kako bi sad AB Simic opisao stanje u Slavoniji ravnoj? Moj crni hljebe krvlju i naftom poskrapani, komeli sam te stedio koli ce mi te brat..

Komentiraj...
Vidi sve komentare