To je to što me zanima!

Panenić Milanoviću: 'Pridružite nam se i vi budite mostobran'

Pozivamo Hrvatsku raste da nam se priključi i bude mostobran kako se kriminalne radnje koje spominje Milanović ne bi ponavljale - kazao je Tomislav Panenić
Vidi originalni članak

Nakon što je Zoran Milanović Most nazvao "mostobranom za povratak HDZ-a na vlast" u kojem ima i "optuženih za teška kaznena djela", Tomislav Panenić iz Mosta uputio je novi poziv SDP-ovoj koaliciji.

- Pozivamo Hrvatsku raste da nam se priključi i bude mostobran kako se kriminalne radnje koje spominje Zoran Milanović ne bi ponavljale - kazao je Panenić za središnji Dnevnik HRT-a.

Upitao je SDP zašto se ne bi sada priključili i bili uz Most koji garantira da se to neće ponavljati, a oni bi bili dodatni garant? 

- Ako Milanović misli da Most nije jedinstven, možemo ga pozvati da obavi pojedinačne razgovore sa svakim od nas. Mi smo ponosni baš na to što smo Most nezavisnih pojedinaca, prema tome nemamo problema s tim da razgovara sa svakim pojedinačno. Most je jedinstven i ostajemo kod zajedničke odluke. Da smo htjeli fotelje bilo bi nam najlakše ići upravo s koalicijom Hrvatska raste, gospodin Podolnjak bi prihvatio da bude predsjednik Sabora, mi bi se dogovorili za fotelje u vladi i s time bi davno naše muke bile riješene. No mi smo krenuli težim putem, a to je da kristalno jasno naznačimo koje su to reforme koje tražimo - kazao je Panenić.

Idi na 24sata

Komentari 163

  • Razum999 16.12.2015.

    Pa jasno vam govori da je za dogovor sa mostom otvoren !! ali sa HDZ-om ne ,a to znači ,po vama idemo praviti mostobran a u mostobranu će biti toliko rupa ( od HDZ-ovih članova ) da nemože izržati ni 5 minuta ??

  • colonelo 16.12.2015.

    ... "Zovi liju da čuva kokoške" - to je ovaj poziv jugo komunistima da budu jamac domovinskog poštenja, čestitosti i brana kriminalu ... ne dao nam dragi Bog da nam oni budu čuvari dobroga ... Hrvati su ti koji se moraju čuvati od jugoslavena a ne im dati da to umjesto nas čine ... znamo kao je to bilo od 1918. godine do 1990. ! ... strava ...

  • kopamposmecu 16.12.2015.

    hdz 2 is coming

Komentiraj...
Vidi sve komentare