To je to što me zanima!

Paničario da je bomba u koferu pa ga optužili za kršenje reda

Jasmin K. (34) prestrašio se da je u napuštenom koferu ispred zračne luke bomba. Širio je paniku dok su pregledavali prtljagu. Upozorili su ga da prestane, ali nije...
Vidi originalni članak

Dubrovačka policija podnijela je optužni prijedlog protiv Jasmina K. (34) zbog kršenja javnog reda i mira. Ispred pristanišne zgrade zračne luke Dubrovnik u Čilipima pronašli su napuštenu putnu torbu u utorak oko 12.30 sati. Tijekom protueksplozivnog pregleda pola sata kasnije, Jasmin je širio paniku i uznemiravao ostale putnike, piše Slobodna Dalmacija. Upozorili su ga da prestane, ali prestrašeni Dubrovčanin nije se mogao smiriti. 

Sudac na Prekršajnim sudu pustio ga je da se brani sa slobode. U međuvremenu su utvrdili kako je jedan od putnika zaboravio torbu.

Izvorni tekst pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • napica 14.09.2011.

    Kao prvo,neznam miloše odakle ti sve te informacije,jer tamo sigurno nisi bio da si bio tamo nebi tako komentirao.Ako već želiš bit faca onda iznesi istine a ne laži i takve kao što si ti trebalo bi na sud vodit koji javno tako šire LAŽI.Uostalom nemaš poima kako se postupa u takvim situacijama i bogu hvala što je bila LAŽNA bomba a radilo se o sumnjivom kuferu gledaj malo televiziju da vidiš kako se to u takvim situacijama postupa pa ti neče više past na pamet takve kluposti komentirat na način kako si sad ovo komentirao.

  • NajluđiVrapčan 14.09.2011.

    Bez panike, bez panikeeee, bez panikeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Pa nije ovo Usa i twinsi, kod nas se avioni mogu zabiti samo u jedan praicentar moči a to je zavod za zapošljavanje!

  • Prva Proleterska_1 14.09.2011.

    Možda je samo htio upozoriti prisutne na opasnost, jer niko od policajaca nije evakuirao i napravio sigurnostnu conu, nego mrtvi ladni zvali antibobardera a pustili ljude , da šetaju i prolaze pored " BOMBE U KOVĆEGU" Treba dati policajce na sud a ne njega !

Komentiraj...
Vidi sve komentare