To je to što me zanima!

Panika u Grazu: Pet dana tražili su bou tešku 20 kila

Austrija: Zmija je napala vlasnika u nedjelju dok ju je hranio. Nakon toga je pobjegla. Tražili su je po susjedstvu, a cijelo vrijeme se skrivala u stanu
Vidi originalni članak

Vlasnik (52) u nedjelju je hranio svoju bou constrictor Amandu tešku dvadeset kilograma u stanu u Grazu. Napala ga je i razbila staklo svojeg, kako je policija izvijestila, premalog terarija. Vlasnik se prestrašio i pobjegao iz stana. Zaboravio je da je ostavio otvorena vrata balkona, a kada se vratio zmije nije bilo. Odmah je pozvao policiju. Policajci su prvo pretražili cijeli stan, ali zmiju nisu našli. Nakon toga su počeli tražiti i po susjedstvu. Nakon što su vlasnik i susjedi bili u strahu nekoliko dana, u četvrtak navečer su  životinju našli u kuhinji vlasnikova stana. Skrivala se iza kutija.  Kako piše Krone.at zmija nije ozlijeđena. Veterinari moraju sada ispitati u kakvim ju je uvjetima vlasnik držao. Državno odvjetništvo ga ne može tužiti jer je zmija zapravo cijelo vrijeme bila u njegovom stanu. Muškarac će ipak platiti intervenciju policije. Kaže kako mu je zmije sada dosta i kako će ju najvjerojatnije pokloniti zoološkom vrtu. Kaže i kako je cijela stvar pretjerana jer boa i nije tako opasna.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Lecter 30.07.2010.

    Nije mi jasno koji ku... ljudi uzimaju zmije za ljubimce!! Pa sa tom životinjom ne možeš uopće ostvariti \'kontakt\' ili \'bliskost\', ona te uopće ne doživljava na taj način. Nije to pas ili mačka! Zmije većinu vremena provode spavajući u svom prostoru. Ne raspoznavaju vlasnike zbog načina na koji vide svijet pred sobom, orijentiraju se jedino prema mirisu... Još kad uzmemo u obzir činjenicu da te lako može ubiti, ne vidim ni jedan razloga da si nabavim jednu! Pametnije mi bilo da ih pustimo da žive u njihovm prirodnim staništima a ne da ih mučimo držanjem u nekakvoj sobi!!!!!!

  • trešnja 30.07.2010.

    Je... vas zmije i ostali gmazovi koje spremate u kuće i stanove...zanima me jel je brinuo o svojim starcima tako ko o toj zmijurini...ja bih je malo \"rastegnula\"...možda bi bilo i za torbicu !!!!!!

  • ONK 30.07.2010.

    najbolja mi je zadnja rečenica kako boa uopće nije tako opasna i da je priča prenpuhana, pa šta si onda pobjego iz stana konju stari iskompleskirani

Komentiraj...
Vidi sve komentare