To je to što me zanima!

Panika u Londonu: Zbog dojave o bombi evakuirano je kazalište

Prolaznici koji su se zatekli u blizini kazališta na društvenim mrežama objavili su fotografije na koji se vidi kako  posjetitelji užurbano napuštaju zgradu kazališta
Vidi originalni članak

Lodonsko kazalište Old Vic evakuirano je tijekom izvedbe predstave "Woyzeck".

Policija je potvrdila da je publika bila prisiljena napustiti kazalište koje se nalazi u centru Londona, nakon što su u poslijepodnevnim satima dobili dojavu o bombi u kazalištu, javlja BBC.

Prolaznici koji su se zatekli u blizini kazališta na društvenim mrežama objavili su fotografije na koji se vidi kako  posjetitelji užurbano napuštaju zgradu kazališta, a vidi se i kako je policija blokirala prilaz ulici u kojoj se kazalište nalazi. Evakuirani su i obližnji pubovi i restorani.

Nakon što je policija pretresla kazalište, ispostavilo se da je  ipak riječ o lažnoj uzbuni.

Velika Britanija snizila je u subotu razinu sigurnosne prijetnje u zemlji na "ozbiljnu", nakon niza policijskih istraga o samoubilačkom napadu na pop koncertu održanom u Manchesteru, izvijestila je premijerka Theresa May.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • njuska70 28.05.2017.

    To ce nazalost od sada biti svakodnevnica u evropi zahvaljujuci merkel

  • SamoJedanPoljubac 27.05.2017.

    U punom pogledu ostvaruju se osnovni ciljevi terorizma,a to su panika,nesigurnost te nepovjerenje u drzavne sigurnosne sluzbe.Ovog ce nazalost biti svakog dana sve vise.

Komentiraj...
Vidi sve komentare