To je to što me zanima!

Panika u SDP-u: Netko provodi lažne ankete u ime 24sata...

24sata ne provode nikakvu anketu o izborima za zagrebački SDP, što znači da se netko lažno predstavlja u prikupljanju podataka. Riječ je o kaznenom djelu
Vidi originalni članak

Na mobitele zagrebačkih SDP-ovaca ovih je dana došla poruka sadržaja: “SMS anketa 24sata. Novi predsjednik SDP-a Zagreb bit će, pošaljite SMS odgovor 1 za Čičak, 2 za Hrestak, 3 za Kolarić, 4 za Maras...”.

24sata ne provode nikakvu anketu o izborima za zagrebački SDP, što znači da se netko lažno predstavlja u prikupljanju podataka. Riječ je o kaznenom djelu. Troje SDP-ovaca potvrdilo nam je da su dobili tu poruku. U vrhu stranke su čuli za aferu, ali nitko ne zna detalje. SDP-ovci su nakon otkrića skandala formirali zatvorenu “fejs” grupu unutar koje razmjenjuju informacije.

U SDP-u nam kažu da je netko slao poruke po staroj bazi podataka koja nije ažurirana. Otkriće naručitelja ove ideje uništilo bi mu političku karijeru i suočilo s kaznenim progonom. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • PRAVILO BROJ 8 19.04.2018.

    predite svi u hdz i problem rijesen

  • marijan50 18.04.2018.

    Ne zna se ko je "lepši" maneken. On il Plenković. Ko stvoreni za iduću "Love Parade". Plenković je tustiji s trbušinom. On treba vodit paradu.

  • Maki22 17.04.2018.

    A vidi Beri facee! To je kad misliš da ćeš samo prdnut al te iznenadi i pobegne!! 😂🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare