To je to što me zanima!

'Pao' diler iz Pule: U stanu mu pronašli preko šest kila droge, vagu i veću količinu gotovine

U istarskoj policiji ističu kako su pronalaskom droge i drugih predmeta namijenjenih preprodaju narkotika spriječili da droga dođe na ilegalno tržište, odnosno do krajnjih konzumenata
Vidi originalni članak

Više od šest kilograma različitih vrsta droge te veću količinu novca, za koji se pretpostavlja da potječe od preprodaje narkotika, pronašla je policija u Puli u domu 33-godišnjaka, kojega je uhitila i kazneno prijavila zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Iz istarske policije u četvrtak su objavili kako su nakon višemjesečnog operativnog rada došli do informacije da 33-godišnjak 'dila' drogu te su započeli s izvidima kako bi potvrdili tu informaciju.

Nakon što su mjesecima radili na predmetu i utvrdili sumnju da posjeduje i preprodaje drogu, u srijedu je uhićen na području Pule.

Temeljem sudskog naloga pretražen je dom kojeg koristi, gdje je pronađeno više paketića i kutija s preko 5,5 kilograma marihuane, gotovo dva kilograma amfetamina, tzv. speeda, 28 komada ecstasyja, više od 10 grama kokaina te 31 gram mješavine duhana i marihuane.

Uz drogu, policija je pronašla i digitalnu vagu za precizno mjerenje težine te veću količinu novca u kunama i eurima, za koju se pretpostavlja da potječe od preprodaje droge.

U istarskoj policiji ističu kako su pronalaskom droge i drugih predmeta namijenjenih preprodaju narkotika spriječili da droga dođe na ilegalno tržište, odnosno do krajnjih konzumenata.

Osumnjičeni 33-godišnjak jutros je, po dovršetku kriminalističke istrage, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare