To je to što me zanima!

Pao dok je prelazio kolnik. Auto je prešao preko njega. Mrtav je

Muškarac (63) poginuo je jučer oko 21.35 sati u mjestu Šartovac kod Kutine. Stradao je po kotačima automobila koji je vozila žena(49) iz Popovače
Vidi originalni članak

Žena(49) nije prilagodila  brzinu kretanja osobinama i stanju ceste, priopćili su iz PU Sisačko-moslavačke, uslijed čega je kotačima prešla preko tijela muškarca(63) koji je u tom trenutku ležao na kolniku. 

Ležao je, jer je pao neoprezno prelazeći kolnik. Od zadobivenih ozljeda naknadno je preminuo.

IZMEĐU BUZINA I LUČKOG Strava na A3: Stajao kraj vozila u kvaru. Udario ga je kamion i usmrtio ga. Vozač je pobjegao

To se dogodilo jučer navečer, oko 21.45 sati.u mjestu Šartovac kod Kutine.

 - Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku. Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv vozačice slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku - priopćili su iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ptica neznalica 22.09.2021.

    Nije prilagodila brzinu. Kakva je to konstatacija. Tko može očekivati da na kolniku leži osoba. Slično mi se dogodilo prije trideset godina. Lokalni pijanac, po kiši i mraku pao na kolnik i ostao ležati. Iako je moja brzina bila manje od 40 km, što zbog vozila iz suprotnog smjera, što zbog tamne odjeće, kasno sam ga uočio, i jedva se uspio zaustaviti da vozilom nisam prošao preko njega. Ostao pod branikom. Odmah sam pomaknu vozilo unazad, i pozvao hitnu. Liječnički pregled utvrdio je da ga nisam udario. Pitam se što bi bilo da sam vozio prema ograničenju 50 km. Vjerojatno bi bilo, nije prilagodio brzinu. Zato tvrdim da opis prekršaja da nije prilagodila brzinu kretanja ne pije vodu. Po tome svi bi unaprijed trebali znati, što će se dogoditi. S obzirom na okolnosti, vozač nije mogao očekivati osobu koja leži na kolniku.

  • Ekscem 22.09.2021.

    Kud moraš gledati a da ne vidiš da netko leži na cesti? Sigurno tipkala ?

  • raven1 22.09.2021.

    Kolnik nije mjesto za spavanje. Za vašu vrstu, to je uglavnom klupica u parku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare