To je to što me zanima!

'Pao' na granici: Kod Albanca pronašli 10 kila marihuane

Dubrovačka policija zaplijenila je u srijedu rano ujutro gotovo deset kilograma marihuane na GP Mali Prolog, koja je bila skrivena u spremniku za gorivo
Vidi originalni članak

Dubrovačka policija zaplijenila je u srijedu rano ujutro gotovo deset kilograma marihuane na graničnom prijelazu Mali Prolog, koja je bila skrivena u spremniku za gorivo automobila koji je vozio albanski državljanin, koji je pritvoren.

 Dubrovačko-neretvanska policija javlja u četvrtak kako je ulaznoj graničnoj kontroli na graničnom prijelazu oko 5.35 sati pristupio automobil albanskih nacionalnih oznaka, koji je vozio 26-godišnji Albanac.

 Tijekom obavljanja granične kontrole posumnjalo se na krijumčarenje droge te je, temeljem naloga dubrovačkog Županijskog suda, vozilo detaljno pretraženo i u spremniku za gorivo pronađeno deset paketa s gotovo deset kilograma marihuane.

 Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, Albanac je uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predan pritvorskom nadzorniku dubrovačko-neretvanske Policijske uprave.

 Inače, ovo je deveto krijumčarenje veće količine droge koje je ove godine spriječila dubrovačka policija.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • endorfin 10.09.2016.

    Treba doma uzgajati. Lijek za sve a ne samo bogate. Lijenčine retardirane samo provode zakone koje su pisali još gluplji od njih...Koliko ste tekstova objavili o ljekovitosti konoplje?

  • Misterunodinoi 09.09.2016.

    Savjet za kolege pušače ganje: Pazite kaj kupujete jer dileri mjesto travice dara Božjeg uvaljuju kemiju koja liči i mirise kao prava ali to nije. Od toga možete i umrijeti tak da se pazite. Ja više ne bum nikaj duval jer danas nemres vjerovati nikome. Živjela piva :D

  • japanokinez 09.09.2016.

    Tu je tocno 11 kila, a to sto ste u startu maznuli kilo govori o vama sve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare