To je to što me zanima!

Pao s litice od 30 metara, spasila ga polovna Nokia

Tinejdžer Jonathan Morgan preživio je pad s litice od 30 m. Osvijestio se nakon četiri sata i nazvao pomoć starim mobitelom koji je čvrsto držao u ruci
Vidi originalni članak

Nespretni britanski tinejdžer Jonathan Morgan (19) iz Leedsa pričao je na mobitel sa sestrom Chloe (16). Odjednom se prošlog utorka spotaknuo na kamen i otkotrljao niz liticu u Scarboroughu. Chloe nije dizala paniku misleći kako brat ima problema s polovnom Nokijom. Jonatthan je cijelo vrijeme čvrsto držao mobitel. Osvijestio se četiri sata kasnije i nazvao pomoć. Zaglavio je nogom među stijenama u Scalby Millsu, a dolazila je plima.
- Nisam se mogao pomaknuti. Mislio sam da sam paraliziran. Ležao sam na leđima - rekao je stručnjak za računala koji je prošao samo s uganutim zglobom.
Paničario je razgovarajući s operaterom. Uspio je reći more i stijene prije nego što  se mobitel ugasio. Spasioci su ga našli samo 20 minuta kasnije i helikopterom ga odveli u bolnicu Scarborough. Jonathan je dobio mobitel prije tri mjeseca i misli kako mu je upravo on spasio život.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • smoker35 23.09.2009.

    i ja -6234-nikakvih problema sa njom-sad hoćemo nešto para za reklamu-ovog će nokia zatrpad darovima,a sigurno mu dati i posao

  • lexaurin 23.09.2009.

    Zato i ja uvijek imam Nokiu

  • user_40333 23.09.2009.

    ali ono spasila ga polovna nokia????????????nokia ko nokia

Komentiraj...
Vidi sve komentare