To je to što me zanima!

'Pao' zbog 0,56 g heroina i dobio tri godine zatvora

Igor K.(39) je u svibnju 2009. dao 0,56 grama heroina Zvonimiru L.(29). Policajci su ih čekali u zasjedi. Dobio je tri godine i dva mjeseca zatvora
Vidi originalni članak

Igora K. (30) su nepravomoćno osudili u petak na Županijskom sudu u Zadru na tri godine i dva mjeseca zbog preprodaje heroina. Zvonimira L. (29) su osudili na osam mjeseci zatvora uvjetno na dvije godine zbog posjedovanja droge. To znači da neće u zatvor ako u sljedeće dvije godine ne napravi neko kazneno djelo. Igor je lani krajem svibnja u Zadru Zvonimiru dao 0,56 grama heroina dok su ih policajci čekali u zasjedi. Igora su uhitili odmah, a Zvonimira su pronašli nakon deset dana. Diler je policajcima predao još 0,4 grama heroina u pretrazi stana. Dosad je tri puta osuđivan, dok je Zvonimir osuđen jednom.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • krizbaher 30.04.2010.

    Pa neka je dobio! Za raspačavanje heroina (i droge općenito) trebao je dobiti 33 godine, a ne samo tri! Ali stvarno je žalosno da nam širom Lijepe naše ulicama slobodno šetaju lokalni \"poduzetnici\", vozikaju se u BMW-ima, Mercedesima i sl, žive carski, i još čak ne smiješ ni javno reći da su to u biti najgori kriminalni šljamovi ovoga društva, jer ćeš kazneno odgovarati za klevetu jednog \"poduzetnika\"!

  • cickova 30.04.2010.

    budala. trebo ga je ubit, pa bi dobio manje -.- . lijepa moja hrvaCko

  • -mrvica- 30.04.2010.

    neki za ubojstvo dobiju manje od 3 godine....

Komentiraj...
Vidi sve komentare