To je to što me zanima!

Papa Benedikt XVi. će kad ode zadržati titulu "Vaša Svetosti"

Vatikan je u utorak službeno objavio kako će se Ratzinger nakon što ode u mirovinu zvati "pontifeks emeritus" odnosno "zaslužan rimski biskup u mirovini"
Vidi originalni članak

Papa Benedikt XVI. će nakon što ode sa svoje dužnosti zadržati titulu "Vaša Svetosti", rekao je u utorak glasnogovornik Vatikana Federico Lombardi. Kada ode u mirovinu zvat će se "pontifeks emeritus" odnosno "zaslužan rimski biskup u mirovini", piše CNN.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • antikrist 11.03.2013.

    Sve te njihove "svetosti",""preuzvišenosti","velečasnosti" i ostali oblici tepanja samih sebi, kod iole normalnih ljudi izaziva zgražanje,pa čak i gađenje.Ali dok god ovčice to žele,nemam ništa protiv.Samo DALJE OD MENE I MOGA TAKUINA!!!!

  • WycliffeLuther 27.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • WycliffeLuther 27.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare