To je to što me zanima!

Papa beskućnicima za Uskrs poslao čestitke i po 50 eura

Ovo nije prva takva Papina gesta. Papa je već ranije dijelio karte za prijevoz te bonove za telefon. Za svoj je rođendan na ručak pozvao trojicu beskućnika
Vidi originalni članak

Dok je papa Franjo na Veliki Petak vodio procesiju Križnog puta iz rimskog Koloseja, njegov djelitelj milostinje Konrad Krajewski podijelio je kuverte beskućnicima koji uglavnom borave na željezničkoj stanici Termini u Rimu. U kuverti su bili Papina čestitka za Uskrs te od 40 do 50 eura, piše Vatican Insider.

Ovo nije prva takva Papina gesta. Papa je već ranije dijelio karte za prijevoz te bonove za telefon. Za svoj je rođendan na ručak pozvao trojicu beskućnika. 


Idi na 24sata

Komentari 104

  • tralala78 22.04.2014.

    Svaka čast! Neki misle da je čisti PR, neki da je mogao dati i više... Svaka čast njemu - nije morao dati ni tih 50 EUR nikme. Pokazao je da je velik čovjek (ne samo ovom gestom) i po treći put: SVAKA MU ČAST!!!

  • Silvio Dinora 22.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Lina39 21.04.2014.

    Pokojni papa Ivan Pavao bio mi je izuzetno drag a ni ovaj ne zaostaje.Šteta što ga ovi naši ne doživljavaju kao uzor,imali bi šta naučiti !

Komentiraj...
Vidi sve komentare