To je to što me zanima!

Papa Franjo: Dobar kršćanin se miješa u politiku, molitvom

Ipak, što je najbolje što možemo vladajućima ponuditi? Molitva! Kršćanin koji je moli za svoje vladajuće nije dobar kršćanin, rekao je Papa u nedjelju tijekom mise
Vidi originalni članak

Papa Franjo je  tijekom mise u nedjelju rekao kako se dobar kršćanin miješa u politiku te mora dati najbolje od sebe kako bi vladajući mogli vladati.

- Ipak, što je najbolje što možemo vladajućima ponuditi? Molitva! Kršćanin koji ne moli za svoje vladajuće nije dobar kršćanin - rekao je Papa. Dodao je da vjernici vladajućima moraju davati ideje i savjete, ali uglavnom je najvažnije da za njih mole, javlja Corriere della sera.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • APRILIJA 23.09.2013.

    hvaljen Isus ,jesi cuo poruku Bozanicu ,molitvom a ti kao da imas ambicije premijera

  • TomislavTommislav_1 17.09.2013.

    ajde franjo sta si ti bolji od politicata? isto si na vrhu najbogatije države svijeta vatikana gledaj svoja posla i nemoj tu glumit nevinasce !!! svako ko malo poznaje povjest i bibliju jasno mu je cemu pape sluce i cemu su sluzile kroz povjest, ovaj franjo nije iznimka samo ima drugaciju taktiku zavodenja mase

  • Capafiori 16.09.2013.

    Dragi moj Papa Franjo, molitva je čin vjere, a u Hrvatskoj vjere u politiku nema. Izdali su nas Jude kojima se vjerovalo i biralo, a kako se vidi - vode nas direktno u pakao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare