To je to što me zanima!

Papa Franjo: Ostavka? Svašta. Živim normalno nakon operacije

Ne znam odakle su izvukli prošli tjedan da ću otići, pa to mi nije palo na pamet, rekao je papa Franjo u srijedu. Kaže i da danas može voditi normalan život zahvaljujući operaciji
Vidi originalni članak

Papa Franjo je rekao da ne razmišlja o odlasku s dužnosti i da živi samsvim normalno nako operacije koju je imao u srpnju. 

- Ne znam odakle su izvukli prošli tjedan da ću otići, pa to mi nije palo na pamet - rekao je u razgovoru za španjolski radio COPE.

Dodao je i kako je gotovo sigurno da će ići na UN-ov klimatski skup u Glasgowu u studenome. U razgovoru je zahvalio medicinskom bratu koji ga je nagovorio da ode na operaciju kojom bi mu odstranili dio debelog cirijeva. 

- Spasio mi je život - rekao je. 

Vijesti Papa donira 200.000 eura za obnovu Haitija nakon potresa

Papa Franjo (84) operiran je 11. srpnja i proveo je 11 dana u bolnici. Danas kaže da može opet jesti se što želi i voditi normalan život, piše Reuters.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • dale73 01.09.2021.

    Ovi papa je marksist, on je dio "RELIGIJE OSLOBOĐENJA"Sotona je umješala prste prilikom njegova izbora.Taj čovjek nije dostojan tog zvanja kao i mnogi drugi kroz povijest, malo je bilo papa koji su bili pravi vjernici, možda u zadnjih 100 Godina pravi je Bio Poljak Karol Vojtila ili Ivan Pavao II.Takozvani papa Franjo je prilikom mogućnosti proglašenja blaženog A.Stepinca pozvao Đavlije advokate iz Srbije, taj nesretni takozvani papa Franjo nema pojma što je to takozvana SPC, to je fašistička organizacija koja je napravila planove za ratove od 1991-1999, kao i četnička klanja 1941-1945.Žalosni Francisko nema pojma da ta zločinačka družba je maska koja tobošnjim kršćanstvom dobro maskira svoju zločinačku djelatnost.ja kao Katolik tog papu franciska držim za slugu sotone i rušitelja katoličanstva.

  • krkanADZ 01.09.2021.

    Papa Štrumf živi vječno !

  • krkanADZ 01.09.2021.

    kakav papa, običan šuft !! sve više se vidi koliki je Ivan Pavao II bio - svetac !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare