To je to što me zanima!

Papa osvojio kardinale svojim šalama: Bog nek' vam oprosti

Nakon što smo nazdravili, pogledao nas je i rekao: "Neka vam Bog oprosti". Potom je dodao: "Nadam se da nećete ovo požaliti", ispričao je kardinal Timothy Dolan
Vidi originalni članak

Umjesto da sjedne u limuzinu, novoizabrani papa Franjo je u srijedu navečer ušao u autobus s drugim kardinalima koji su krenuli u vatikansku rezidenciju. Rekao je vozaču: "U redu je, idem i ja s dečkima". Ispričao je to newyorški kardinal Timothy Dolan, koji je slovio kako jedan od favorita za novog papu. 

Dolan je otkrio kako je Franjo tijekom večere u vatikanskoj rezidenciji nekoliko puta svojim šalama nasmijao kardinale.

- Nakon što smo nazdravili, pogledao nas je i rekao: "Neka vam Bog oprosti". Potom je dodao: "Nadam se da nećete ovo požaliti" - ispričao je Dolan za NY Times.

Navodno su svi kardinali bili dirnuti kada ih je papa Franjo upitao odgovara li im da se misa u Sikstinskoj kapeli bude u četvrtak popodne, kako bi se tijekom jutra mogao u miru sastati s Benediktom XVI.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • lutz921 15.03.2013.

    neka vam Bog oprosti. - jeli ovo stvarno lažni prorok kojeg spominje sv Ivan u Otkrivenju i sv Danijel u svojim proročanstvima.a tu su i proročanstva sv. Malahije koji govori da je ovo zadnji papa.zar svi ovi sveci lažu. ponaša se baš onako kako bi treba da zavede narod. vidite da ga vole čak i oni koji ne vjeruju u Boga. pomalo zavodi pozemljare u režiji Antikrista. ne dajte se zavesti. papa bi trebao biti ozbiljan čovjek posvećen Bogu, skroman, a ne netko tko se dodvorava običnom puku,želi biti u središtu pozornosti, pun je sebe, nije ponizan. pričate o nekakvom siromaštvu, da sam kuha, oda na posao biciklom - to mu je bio jedini način da dođe do ovog položaja. vidite da je radio sve da se ističe.jer sve te stvari nije radio u skrovitosti nego pred svima, da zavodi. tko ne vjeruje nek pročita zadnju knjigu u Bibliji - Otkrivenje. ali problem je što vi ne želite čitati, ne zanima vas. ako ne vjerujete u Sveto Pismo onda kako vas volja. ali rekao je Isus: "Nebo će i zemlja uminuti, ali moje riječi ne neće uminuti."

  • MirkoMaričić_1 15.03.2013.

    Figure ne mijenjaju šahovsko polje!

  • chill27 14.03.2013.

    mislim da smo dobili najboljeg papu dosad nije politicar hehe vidi mu se u ocima da je dobronamjeran

Komentiraj...
Vidi sve komentare