To je to što me zanima!

Par ide u zatvor jer su se molili dok je kćer umirala

SAD: Djevojčica je bolovala od dijabetesa, koji se mogao liječiti. Umrla je na podu pred roditeljima i ostalima iz grupe koji su je htjeli izliječiti molitvom
Vidi originalni članak

Amerikanci Dale (47) i Leilani (41) Neumannn osuđeni su na šest mjeseci zatvora jer su se molili za svoju kćer koja je umirala, umjesto da su potražili medicinsku pomoć. Madeleine (11) umrla je na podu u ožujku prošle godine okružena roditeljima i ostalima iz molitvene grupe. Djevojčica je imala nedijagnosticiran dijabetes, koji se mogao liječiti. Par iz Wisconsina mogao je dobiti do 25 godina zatovrske kazne, ali sudac Vincent Howard je rekao da su roditelji 'dobri ljudi, koji su u napravili lošu i nesmotrenu odluku'. Uz kaznu zatvora dobili su i 10 godina uvjetne kazne.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Bili Joso 07.10.2009.

    Molitva nad bolesnim djetetom je velika zabluda. Da u svom gradu imaju čovjeka poput našeg Mesića, onda bi danas njihovo dijete bilo živo i zdravo.

  • 07.10.2009.

    A sudac je debil kojega bi trebalo upucati u trbuh i pustiti da umire bez liječničke pomoći, naravno, uz molitvu ovih kretena. Idiot!

  • plavuša13 07.10.2009.

    Siroto dijete!Po neznam koji put se pitam zašto život svakom da djecu?Zašto oni koji bi dali neznam ti šta na tom svijetu da mogu jednom malom biću pružit sve što jedan roditelj treba pružit nemogu imati djecu a imaju ih ovakvi koji ih svojom glupošću pošalju u smrt?

Komentiraj...
Vidi sve komentare