To je to što me zanima!

Par na tomboli nudi stan od 60 'kvadrata' i 4 auta

Milan i Đurđica Hranj iz okolice Poreča odlučili su prodati imovinu vrijednu 1,2 mil. kuna i preseliti se u Bjelovar. Uplata za tombolu je 200 kuna
Vidi originalni članak

Milan i Đurđica Hranj iz Mugebe pokraj Poreča odlučili su iz temelja promijeniti život. Novi stan od 60 kvadrata i četiri Fordova automobila, čija se vrijednost procjenjuje na oko 1,2 milijuna kuna, namjeravaju prodati na tomboli, popularnom načinu prodaje nekretnina u Americi i Europi. Milan kaže da će cijena jednog listića njegove tombole iznositi primamljivih 150 - 200 kuna, ovisno o službenoj procjeni vrijednosti imovine.  Tako će se sretnici za 200-tinjak kuna moći useliti u stan vrijedan oko 120.000 eura ili voziti neki od gotovo novih Milanovih Fordova, C-Max, Fuzion ili Fiestu. Građevinski obrt u Poreču žele zamijeniti životom na selu.
- Građevinom se bavim otkako znam za sebe i sad je dosta. Svi koji pošteno rade teško opstaju. Rate kredita rastu, a davanja državi su neizdrživa. Sanjam farmu purana - priča Milan i poziva zainteresirane za kupnju listića da mu se jave na 091/5976983 ili na mail milan.hranj@pu.t-com.hr.

SANJAJU UZGOJ PURANA NA SELU
Tombola će, kažu nasmijani supružnici Hranj, usrećiti nekoga, ali i njih. Kad prodaju sve, otići će u Bjelovar i u seoskoj idili, daleko od mora, uzgajati purane.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • pikovit 17.02.2009.

    be yourself pa ti nemas pojma o zemljopisu- zivimo u nasoj maloj zemlji a neznas ni to sa Bjelovar nema veze sa slavonijom-brdovit bjelovar ili ravna slavonija :)

  • grof_dracula 17.02.2009.

    be yourself: vidim da ti zemljopis nije jača strana. bjelovar nije u slavoniji vec u bilogori hehe. ako mu tako pase neka, covjek je sam odlucio pa ce vidjeti jel dobio ili popusio, no u svakom slucaju sretno

  • 1Broj 17.02.2009.

    Hranj??????....................za Bjelovar sam cuo ali za ovaj grad Hranj ne........................tamo se izgleda ne smije uzgajati pure:).....................ne moze on to prodati pa eto da proba ovako a ocajnici u lijepoj nasoj budu pojeli svako govno koje im se servira...........................to je istina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare