To je to što me zanima!

Par se zagrlio jer su preživjeli, ranjeni muškarac traži pomoć

Muškarac i žena su se zagrlili i poljubili ispred stanice podzemne željeznice u kojoj je upravo stradalo najmanje 20 ljudi. Pored njih leži ranjeni muškarac
Vidi originalni članak

Muškarac i žena su se zagrlili i poljubili ispred stanice podzmene željeznice u kojoj je urpavo stradalo najmanje 20 ljudi. Sretni su što su preživjeli teroristički napad. Pored njih na cesti leži ranjeni muškarac i doziva pomoć. Ova fotografija pokazuje sav užas napada, ali i sreću onih koji su ga preživjeli. Nakon kratkog zagrljaja par se okrenuo i krenuo je pomoći unerećenom.

To je samo jedna od fotografija koje su u utorak obišle svijet. Na društvenim mrežama ljudi cijeli dan objavljuju šokantne fotografije i snimke napada iz Bruxellesa.

Neke od njih su snjimljene nepsoredno nakon napada. Na društvenim mrežama objavjuju se i izrazi sućuti i poruke podrške Belgiji i Belgijancima. 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • pad s oklopnog transportera 23.03.2016.

    Jel ona teroristička radio stanica u Bosni ugašena il???

  • UNPROFOR 23.03.2016.

    Možda je ovo i dobro za nešto ! A to nešto može npr. biti za jedno 10g. zajednićka borba , rame uz rame sa Pravoslavcima , jer ćete biti primorani na zajednićku borbu protiv muslića !

  • nikluk20 22.03.2016.

    problem previše tolerancije je da je toliko ima da joj se ispod nosa razvija netolerancija.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare