To je to što me zanima!

Paravinja govorio da ne smije voziti u Srbiju zbog Miloševića

Predrag Pavlić, direktor tvrtke Borna logistika i Renato P.P. sjetio se kako s Paravinjom nisu htjeli potpisati ugovor jer je tražio izlike za putovanja u Srbiju
Vidi originalni članak

Dragan Paravinja vozio je kamione za nekoliko tvrtki u Hrvatskoj i u svakoj je radio kratko. U Trgometalu se žestoko posvađao s direktorom kojeg je tužio sindikatu vozača. U tvrtki Borna logistika kažu da je radio samo osam dana te da nije izvršavao obveze. 

- Rekao je da ne može voziti u Srbiju jer je pripadao nekoj organizaciji koja se protivila Slobodanu Miloševiću - rekao je direktor Borna logistike, Predrag Pavlić. Paravinja se kasnije zaposlio u drugoj Pavlićevoj tvrtki Renato P.P. Otkaz je dao u ožujku prošle godine zbog nepravilnosti u poslovanju i tretiranju zaposlenika. Pavliću je rekao da će ga prijaviti inspekciji. Ništa se nije promijenilo pa je Paravinja s kolegama sve prijavio sindikatu. Pavlić je sada promijenio priču i za Večernji rekao kako se Paravinje baš i ne sjeća. Iz tvrtke Godec beton, posljednjoj u kojoj je radio, nisu ništa komentirali. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • komunista 29.06.2011.

    to je kad u hr. dosta da policiji kazes da si protiv srba i mozes da zivis i radis sta hoces iako ima poernica za njima za silovanje i kriminal.blago nama treba pronaci sve takve i odma isporucit pa nek se njihove zemlje razrjesavaju sa njima

  • tino1 29.06.2011.

    đubre dao bog to njegovom djetetu to je kazna za njega druge nema neka crkne u mukama

  • sekav 29.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare