To je to što me zanima!

Paravinja ipak nije ubio Aminu Šabanagić iz Sanskog Mosta?

Dragana Paravinju, kojeg sumnjiče da je ubio nestalu djevojku Antoniju Bilić (17), navodno ne mogu povezati sa silovanjem i ubojstvom Amine Šabanagić (21)
Vidi originalni članak

Dragana Paravinju, kojeg sumnjiče da je ubio nestalu djevojku Antoniju Bilić (17), navodno ne mogu povezati sa silovanjem i ubojstvom Amine Šabanagić (21) iz Sanskog Mosta, jer je DNK nalaz bio negativan, javlja Radio-televizija Bosne i Hercegovine. Amina je inače ubijena prije sedam godina, a ponovno su pokrenuli taj slučaj jer je policija sumnjala kako Paravinja ima veze s tim. Paravinjin DNK su uzeli po nalogu Kantonalnog suda u Bihaću, a test je navodno negativan.

Ana Bilić: Paravinja se ruga pravosuđu i nama

Draganu Paravinji ne vjerujemo jer je uspio ilegalno prijeći granicu, četiri i pol dana se skrivao i bježao policiji, a kada su ga priveli nakon samo dva sata je odjednom priznao najveće kazneno djelo, rekla je Ana Bilić, sestra nestale Antonije za Slobodnu Dalmaciju. Dodala je i kako se Paravinja ruga pravosuđu sve tri države koje ga traže, obiteljima svojih žrtava i svim zemljama iz kojih je uspješno pobjegao. Ana Bilić smatra i kako ima osjećaj da je Paravinja tri koraka ispred sudova u Hrvatskoj, BiH i Srbiji. Naglasila je i kako smatra da policija i druge institucije ne bi krenule u potragu Antonijom da njezina sestra i ona nisu pokrenule medijsku kampanju. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • think pink_1 14.07.2011.

    žao mi je Antonije , želim da je nađu živu i zdravu, al tko se vatrom igra .....Koliko treba bicilkom za 6,5 km , možda je više cool stopati

  • bernardaf 14.07.2011.

    Ajde, pa baš nije u redu da će se sada sve što nije riješeno prebacivati na Paravinju. Je da je tip malo prepotrebiti za ženama a žene i nisu baš sve nevine, počevši od onog kada sjedaju u aute nepoznatim osobama i kad navode a na kraju nedaju. Recimo to bi se tako moglo opisati. Tamo pročitah, mislim Jutarnji, da je ova osoba za koju Paravinja nije kriv zadavljena kao i Antonija pa mi nije jasno kako može netko takvu idiotariju objaviti kad Antonija uopće nije pronađena. Kolika je razlika između ovog tipa sa specifičnim seksualnim nagonom između novinarskog "silovanja" lažima i senzacionalnim konstrukcijama?

  • Zmayo 14.07.2011.

    postoje i druge nestale osobe kojima nema traga - što je s njima? oni su manje vrijedni i manje bitni slučaj od ovoga? Ovaj slučaj je iznad svih samo zbog sestrinog truda i upornosti -svaka čas njoj i svima, tako treba pritisnuti nadležne institucije da rade svoj posao kako treba.Nadam se da će se naći Antonija živa i zdrava, ali treba onda i druge nestale slučajeve ovako medijski eksponirati.ne samo ovaj.I svi su zapeli za paravinju da je kriv - nitko nije kriv dok mu se ne dokaže ..možda onaj pravi ubojica ili kaj već šeta i smije se svemu ovomu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare