To je to što me zanima!

Paravinja sve pratio iz ćelije i rekao da su tijelo podmetnuli?

Dragan Paravinja je u šibenskom zatvoru u kojem štrajka glađu. Nada se izručenju u BiH koja će njegovo izdržavanje kazne ipak vjerojatno prepustiti Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Dragan Paravinja koji je zbog ubojstva Antonije Bilić osuđen na 40 godina zatvora, navodno je u ćeliji pratio vijest o otkrivanju tijela Antonije Bilić i rekao da je tijelo netko tu bacio, čime je implicirao da je tijelo podmetnuto piše Slobodna Dalmacija, a prenosi T-portal.

Inače, Paravinja je trenutno u šibenskom zatvoru gdje štrajka glađu. Navodno priželjkuje izručenje u BiH gdje se nada boljim uvjetima, a u zatvoru samo pije vodu i puši. 

Paravinjina odvjetnica Ankica Giljanović na presudu od 40 godina se žalila uz tvrdnju da ima dokaze da je Paravinja nevin, ali pojedinosti nije htjela otkrivati. 

BiH će Hrvatskoj ustupiti izdržavanje kazne

Iako se Paravinja nada izručenju u BiH, tamošnje vlasti će najvjerojatnije Hrvatskoj ustupiti izdržavanje Paravinjine zatvorske kazne za silovanje u BiH, iako je 2011. on samo privremeno izručen Hrvatskoj u kojoj se protiv njega vodio postupak za silovanje i ubojstvo Antonije Bilić. 

- Najprimjerenije bi bilo da Paravinja izdržava kaznu Hrvatskoj s obzirom na najnovije događaje kojih smo svjedoci, rekao je ministar pravosuđa BiH Bariša Čolak u Mostaru. Oko procedure će se formalno dogovoriti sudovi koji su Paravinji izrekli kaznu, a Čolak je poručio da je odluka dodatno dobila na argumentaciji nakon što su pronađeni posmrtni ostaci Antonije Bilić.

Paravinja je u BiH zbog silovanja iz 2006. godine osuđen na dvije godine i 10 mjeseci zatvora. 

Idi na 24sata

Komentari 383

  • joksi 02.12.2012.

    To je priznanje koje je je naknadno povukao,, s obrazloženjem da je iznuđeno, ili si to prespavao? Jesu li ti poznati načini i metode obrade osumnjičenika za teška kaznena dijela? Poslije 24 sata takve obrade reči če apsolutno sve što želite da kaže samo da ga ostave na miru Ističem da ne tvrdim da je kriv, krivca treba brutalno kazniti, batinama, silovanjem, možda čupanjem noktiju? kako god.. No dobiti presudu na temelju nepotpunih dokaza i nekoliko indicija ne odobravam

  • kizo81 02.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Gospodin KurcozJozo 01.12.2012.

    Bit će da je ovo nečija prljava igra,pitanje je samo tko je imao koristi od ovog svega,strašno,žao mi je djevojke i obitelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare