To je to što me zanima!

Parazit se snašao: Iako već ima imanje, Žiniću država darovala kuću. Pomogao mu je potres...

Na bivšoj državnoj katnici u Glini upisani su kao vlasnici bivši HDZ-ov župan i obitelj. Nekretninu su dobili jer su obližnje dobro očuvano imanje i kuća od supruge proglašeni neuseljivim. Na imanju je otvorio novu tvrtku
Vidi originalni članak

Barem je netko zbrinut u potresom porušenoj Glini, moglo bi se cinično zaključiti. A taj netko je bivši HDZ-ov sisačko-moslavački župan Ivo Žinić. Nakon što mu je lani država dala katnicu u Glini na korištenje za jednu kunu mjesečno, zemljišne knjige dokazuju da mu je država i darovala kuću. Na 650 kvadrata zemljišta nalazi se lijepa katnica, dvorište, nadstrešnica i garaža, a kao suvlasnici su upisani Ivo Žinić, supruga, dva sina i snaha.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 8

  • Neprikladan 24.02.2023.

    Ma koja država. Određeni pojedinci koji koriste državu. Prijaviti Dorhu i neka se sve ispita. Dosta je ovih sisavaca koji misle da mogu sisati do besvijesti! Čim je on i njegova obitelj zaduzila državu?Kad bi podmukli crtu puno su više izvukli nego što su dali. NEKA DAJU DRUGE NEKRETNINE ZA OVU!A SIROTINJA U KONTEJNERIMA!SRAMITE SE.SRAMOTITE DRZAVU I HDZ!

  • 24.02.2023.

    Sramotno dno dna.

  • max2017 24.02.2023.

    glad mukteševića,.......isplatilo mu se sve,.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare