To je to što me zanima!

Na godišnjicu Charlie Hebdoa: Htio napasti policijsku postaju

Godinu dana nakon krvavih napada na redakciju satiričkog časopisa Charlie Hebdo muškarac je pokušao napasti policijsku postaju u Parizu. Ubili su ga...
Vidi originalni članak

Policija u Parizu je u četvrtak ubila muškarca koji je prema prvim informacijama kod sebe imao nož i nosio je pojas s lažnim eksplozivom, javlja AFP. Uzvikivao je 'Allahu Akbar' i prijeteći nožem trčao prema policajcima. Policija istražuje da li je riječ o potencijalnom terorističkom činu. 

Muškarac je pokušao izvesti napad na godišnjicu terorističkih napada u redakciji satiričkog časopisa Charlie Hebdo. Podsjetimo, braća Said (35) i Chérif Kouachi (33) upali su 7. siječnja 2015. oko 11.30 sati u redakciju Charlie Hebdoa u Parizu i ubili 11 ljudi te ih 11 ranili. 

Uslijedilo je nekoliko napada u kojima je ubijeno još petero ljudi, a 11 ih je ranjeno. Policija je počela veliku potragu za napadačima. Braća su ubijena dva dana kasnije. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • mem 07.01.2016.

    pa nego što je nego teroristički čin!? o buože petra...

  • 07.01.2016.

    Sigurno je današnje izdanje Charlie Hebdoa krivo za to...

  • Medjed 07.01.2016.

    izgleda da im je počelo dolazit iz gujce u glavu....prvo ga rokneš pa onda ispitaš jel terorist il nije, a budući da je uzvikivao alloha snackbar mislim da je potpuno jasno sve....

Komentiraj...
Vidi sve komentare