To je to što me zanima!

Parkirali auto na mjestu za invalide i naplaćivali kazne

Nisam mogao vjerovati, naplaćuje kazne onima koji su parkirali na mjesto invalida, a on je među njima! Mogao je otići na obližnje parkiralište
Vidi originalni članak

Evo dokaza da policija može raditi što god hoće. Bio sam s prijateljima u gradu i odjednom je došao policijski auto i parkirao se na mjesto za invalide. No to nije bilo sve. Policajci su onda počeli naplaćivati kazne, rekao je naš čitatelj koji je fotografiju snimio prije pet dana u Crkivenici.
- Nisam mogao vjerovati, naplaćuju kazne onima koji su parkirali na mjesto invalida, a oni su među njima! Mogli su otići na obližnje parkiralište koje se nalazi samo pet metara dalje i na kojem uvijek ima mjesta - kaže čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mytzek 10.04.2008.

    Sve su ovo insinuacije u svrhu rušenja našeg ustavnog poretka! Što ako je policija priskočila nekom unesrećenom umirovljeniku kojem je pozlilo, pa su stali brže-bolje gdje su mogli, kako bi spasili jedan život? Ili je dijete palo sa bicikla, pa su, eto, nakratko stali kako bi ga podigli?! Živjela policija, živjela Hrvatska! Eto, tako treba gledati! :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare