To je to što me zanima!

Parkiraš gdje god stigneš kad voziš BMW terenac

Vlasnik BMW-ova terenca parkirao je na mjesto predviđeno za kola Hitne pomoći. Zadržao se tamo najmanje sat vremena, tvrdi čitatelj
Vidi originalni članak

Išao sam u Klaićevu bolnicu i slučajno spazio BMW-ov terenac parkiran na mjestu koje je predviđeno za vozilo Hitne pomoći, rekao je čitatelj koji nam je poslao sliku terenca.
Čitatelj je BMW slikao ispred Dječje bolnice u Klaićevoj ulici u Zagrebu, oko 11.30.
- Zadržali smo se u bolnici na terapiji oko sat vremena. Izašli smo, a BMW je još bio tamo parkiran. Nije mi jasno gdje bi se Hitna trebala parkirati kad im ovakvi bahati vlasnici skupih auta zauzmu mjesto - kaže čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Hacker-ri 03.12.2007.

    mozda mu zena radala pa doso na porod je dovest !

  • entoni 29.11.2007.

    To se događalo kada je bilo upaljeno zeleno za pješake i nikakvog razloga za prolaz nisu imali kvazi vozačica bembača , niti neodgovorni otac vozač srebrne Mazde 6 !

  • entoni 29.11.2007.

    Moram spomenuti jučerašnji događaj guske sa BMW terencom koja se izvukla pod onom Bog čuva budale i pijance ! 28. 11. 07. Zeleni val prema Đamiji kako je rekla jedna gospođa nama debelo zeleno ali nećemo proći zajurila se mlada zgodna ženska sa izrazom lica nitko mi nije ravan, skretala lijevo travmaj zazvonio, kočio zamalo gadan sudar, srećom nije ! Iza nje pokušava isto u Mazdi 6 muškarac sa djevojčicom od 3-4 godine, nevezanom na bar zadnjem sjedalu, vidjevši travmaj u koji bi se zaletio a prebrzo je uopće krenuo za situaciju gdje mu je crveno već upaljeno a mi pješaci čekamo kada bude sigurno proći dok nam je još zeleno. Malena u Mazdi 6 je poletjela prema naprijed, prepala se i zaplakala a on počeo vikati na nju ! Molim Saobraćajnu policiju da pošalje prometnike da zažtite ljude od sebe samih i ostale sudionike u prometu, većim novčanim kaznama !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare