To je to što me zanima!

"Parlamentarni izbori će biti sigurno do kraja ove godine"

Na zatvaranju Croatia summita u Dubrovniku Jadranka Kosor potvrdila je kako će okvir za nadolazeće parlamentarne izbore biti sigorno do kraja 2011. godine
Vidi originalni članak

Okvir za parlamentarne izbore je do kraja godine, odgovorila je kratko na novinarsko pitanje premijerka Jadranka Kosor na današnjoj konferenciji za novinare održanoj povodom završetka šestog po redu Croatia summita 2011. održanog u Dubrovniku. Dvodnevno okupljanje čelnika zamalja regije započelo je u petak, a u  subotu se govorilo o sigurnosnoj situaciji u svjetlu nedavnih ustanaka u južnome Sredozemlju, poticanju ulaganja i pitanju širenja Europske unije.

U svom završnom govoru premijerka Kosor je pozvala sudionike da se i iduće godine pridruže skupu, te je izrazila zadovoljstvo.

- Želja nam je da ovaj sastanak postane stalno mjesto okupljanja za razmjenu mišljenja. Nadam se da će se neke od ideja afirmirati i izvan ovog prostora - kazala je Kosor.

Istaknula je i važnost dugoročnog strateškog planiranja te ponovila da Hrvatska i dalje podržava zemlje jugoistočne Europe na njihovu putu prema EU.

- Hrvatska i dalje podržava zemlje regije da razviju odnose s Europskom unijom i NATO-om, a hrvatsko članstvo u EU otvara novo poglavlje u odnosima u regiji, gdje Hrvatska može biti primjer ostalim zemljama kako dinamizirati integracijske procese - zaključila je premijerka.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • kinezojapanac 11.07.2011.

    Do kraja ove godine sigurno ce biti Bozic i Nova Godina, a s HDZ-ovcama nista nije do kraja godine sigurno.

  • Nisam Taj 11.07.2011.

    Ona nece raspisat izbore dok god ne potpise pristupni ugovor sa EU jer smatra da ce ju poovijest pamtit po tome a ne po svemu losem sto se za vladavine HDZ-a događalo. Stranku HDZ trebalo bi zabranit ustavom jer je najvece leglo kriminalaca u Hrvatskoj a sadasnju vlast ostaviti na ulici bez ikakvog primanja jer nisu nicim zasluzili visoke place i mirovine koje im se nude. Omogucili su javnu rasprodaju nase domovine i pokrali sve sto se pokrasti dalo a mi im jos trebamo pljeskat i zahvaljivat na tome,ako dobiju izbore selim se iz ove drzave jer tu vise nemam sta radit niti trazit uz tako glup narod.

  • Nanji 10.07.2011.

    Nakon izbora valjda će nestati podobnih bahatih HDZ-ovaca. Očistit će se javne i državne službe od tih gnjida koje žive na našim grbačama, a nikaj ne rade. Novine, kavica i put pod noge, a dnevnica ide.

Komentiraj...
Vidi sve komentare