To je to što me zanima!

Parohu razbili zid radnici centra na Cvjetnom trgu

Radnici koji su radili na Cvjetnom trgu oštetili su zid u stanu paroha Milenka Popovića. Šokirani paroh pozvao je policiju, a došla je i inspekcija
Vidi originalni članak

Tijekom radova na velikom zdanju Tomislava Horvatinčića na Cvjetnom trgu u Zagrebu puknuo je zid u stanu paroha Milenka Popovića. On je u ponedjeljak oko 18 sati čuo jak prasak. Paroh je isprva pomislio da je riječ o potresu, a u to vrijeme služio je misu. Šokirao se vidjevši puknuti zid u stanu te je odmah pozvao policiju, piše Jutarnji list. U utorak ujutro u stan paroha Popovića došla je i građevinska inspekcija, koja je s nadzornim inženjerima HOTO grupe napravila zapisnik. Inspekcija je navodno utvrdila da oštećenja nisu takva da bi ugrozila sigurnost zgrade pa gradnja HOTO projekta nije zaustavljena. Izvođač radova, tvrtka Prajo&Co, popravit će zid o svom trošku.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • szljiva 02.09.2009.

    borovcanin njima pripada i vise ne samo to zemljiste, samo nemogu dobit nazad, a vi ostali sta ste poceli o ratu, aj mi objasnite kakve veze imaju nemar investitora i rat, da je vas zid puko onda bi bilo da vas je horvatincic htio ubit..

  • TINA X 02.09.2009.

    Ajde ljudi ne brkajte vjeru i nacionalnost.Ovdje se radi o nemaru izvođača radova,nije važno kome je puko zid.Muslimanu,katoliku ili pravoslavcu.Ja sam katolkinja ali poštujem pravoslavlje isto koliko i moju vjeru,jer vjerujemo u istoga Boga.

  • boresky 02.09.2009.

    Hvala Bogu da je popo dobro!Kako to misliš,ne pripada im zemljište?????Jel možda tvoje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare