To je to što me zanima!

Partijaneri potjerali par koji je sjedio u automobilu i "čekao"

Njemačka: Muž i žena su devet dana sjedili u Audiju, držali se za ruke i 'čekali'. Susjedi su ih se probojavali. U noći na utorak su otišli u motel, a Audi ostavili
Vidi originalni članak

Misteriozni par, Andreas R. (53), savjetnik i bivši časnik vojske nekadašnjeg DDR-a, te njegova supruga Irmgard (53), koji su devet dana u blizini Frankfurta živjeli u Audiju i tvrdili da samo 'čekaju', pobjegao je u noći na petak u motel. Otišli su, kako kažu jer im smetaju znatiželjni novinari, ali i mladi koji su 'partijali' u blizini njihovog vozila. Audi su ostavili parkiran gdje je i bio, ali ga je kasnije odvukla vučna služba.

Bild otkriva i kako je par devet dana sjedio u autu i čekao 'Božju pomoć'. Navodno je par iz Dresdena krenuo na putovanje, no imali su prometnu nesreću. Automobil im je stao u Heusenstammu. Nekako su ga dogurali do obližnjeg naselja i odlučili su čekati. Iz automobila su samo izlazili kada su trebali na zahod ili kada su išli jesti. Ostalo vrijeme su sjedili i držali se za ruke. Susjedi su ih se malo pribojavali. Policija im nije mogla pomoći jer par nikome nije stvarao probleme i nemaju kriminalni dosje. 

- Nakon smrti sina bavili su se ezoterijom. Čekali su Božju pomoć ili mehaničara - rekao je policajac za Bild

Par je prije nego što je krenuo na put živio u kući u Dresdenu. Njihova susjeda Brigitte Adler (71) je rekla kako je par uvijek bio ljubazan. 

- Njihov se sin 2005. godine bacio pod vlak. Kći im živi u Londonu i ima dijete. Susjedi su nas prije uvijek obavijestili kada su se spremali na put. Sada nam nisu rekli ništa i nisu odgovarali ni na telefonske pozive ni na SMS poruke - rekla je zabrinuta Brigitte. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • morenocro 17.09.2011.

    Ja sam imao isto AUDIJA OLL-ROAD pa sam više bio kod mehaničara nego na cesti!!!

  • user_57334 17.09.2011.

    za mi je ljudi, ne znam ima li gore stvari od gubitka diteta, pogooootovo kad pocini samoubojstvo. jos ta prometna.. uzas! ipak mislim da meni ne bi bilo svejedno da mi neko 9 dana sidi isprdi kuce u autu. pogotovo tih prvih par dana dok ne znas cilu pricu i ne znas ko su ti ljudi.

  • PMF 087 17.09.2011.

    Tako i nasa Jaca... Sjedi i ceka da joj Bog spase Hrvatsku koju je ona dotukla do koljena nakon sto ju njen DRAGI IVO prepolovio.. Bog pomaze ako si i sam znas pomoci a ako ne dize ruke od tebe..

Komentiraj...
Vidi sve komentare