To je to što me zanima!

Partnerica čelnika Francuske izašla je iz bolnice u Parizu

Trierweiler je iz bolnice otišla u predsjedničku vilu u Versaillesu. Kako javljaju francuski mediji, Trierweiler će u vili biti nekoliko dana jer se mora odmarati
Vidi originalni članak

Valerie Trierweiler, partnerica francuskog predsjednika Francoisa Hollandea, nakon tjedan dana je izašla iz bolnice u Parizu. U bolnicu je primljena nakon što je doznala za aferu predsjednika s glumicom Julie Gayet.

Trierweiler je iz bolnice otišla u predsjedničku vilu u Versaillesu, javlja BBC. Kako javljaju francuski mediji, Trierweiler će u predsjedničkoj vili biti nekoliko dana jer se mora odmarati.

Francuska prva dama je na Twitteru nakon odlaska iz bolnice napisala kako je dirnuta svim porukama potpore koje je dobila u proteklih tjedan dana. 

Glumica tužila časopis zbog duševnih boli

Časopis Closer istaknuo je kako je Hollande u vezi s Julie Gayet već dvije godine, a navodno su se sastajali u stanu u zapadnom dijelu Pariza. Tvrde i da je Hollande izbjegao putovanje s Trierweiler u Grčku kako bi bio s ljubavnicom u Correzeu. 

Julie Gayet je, podsjetimo, odlučila tužiti časopis zbog zadiranja u privatnost i traži 50.000 eura za duševne boli i 4000 eura za troškove. Ako pobijedi, Closer će morati objaviti ispriku na naslovnici. Objavljeno je i kako je glumica trudna, no ona je te navode demantirala.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • AnkaAcimov 19.01.2014.

    Što je očekivala,ona je to isto napravila ženi koja je bila u braku s dotičnim "gospodinom". Zlo se uvijek vraća sa zlom,zaslužila je to.Ne pravdam novu "damu",to će i ona dobiti u kratkom vremenu.

  • životjelijep 19.01.2014.

    Dobro je reka naš don Ivan: sve loše je došlo iz Francuske.

  • vujacka 19.01.2014.

    Najgore je ne prihvatiti istinu ,istina jest ta da se zaljubio u drugu , nevažan je izgled , ali gospođica to nemože prihvatiti ,

Komentiraj...
Vidi sve komentare