To je to što me zanima!

Pas čuvar golferskog kluba ugrizao snimatelja za ruku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pas čuvar Golf&Country Cluba Zagreb ugrizao je za lijevu ruku i razderao jaknu snimatelju dok su aktivisti Zelene akcije htjeli zasaditi drvo na teren
Vidi originalni članak

Aktivisti Zelene akcije oštro se protive novom Zakonu o golfu. U srijedu su oko 10.30 povodom Dana planeta Zemlje planirali na terenima zagrebačkoga Golf&Country Cluba posaditi hrast, rajčicu, paprike i jabuke. Na igralište su ušli na stražnji ulaz. Pratili su ih novinari i snimatelji. “Zeleni” su počeli kopati po travnjaku. Golferi su ih zbunjeno gledali. No ubrzo su stigli redari. Aktivistima su naredili da otiđu s igrališta te ih otpratili prema glavnom ulazu. S redarima je bio i pas, belgijski ovčar Bogsi. Nije imao brnjicu. U naguravanju aktivista i redara, Bogsy je nasrnuo na RTL-ova snimatelja Borisa Kavića. Ugrizao ga je za podlakticu. Ubrzo je na terene stigla i policija.
Oštrog psa odveli su na pregled u veterinarsku ambulantu. Snimatelj je lakše ozlijeđen. Primio je cjepivo protiv bjesnoće. Policiji je predao snimku s golf-igrališta. Redar koji je doveo psa vjerojatno će dobiti samo opomenu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • sreca35 23.04.2009.

    Zastitar, kakav zastitar ovaj samo kalja ljude koji obavljaju casno svoju duznost. Pas uopce nije imao brnjicu koju mora imati, i sto sada. Tuziti. Podrzavam akciju zelenih i protiv sam gradnje golf igralista. Ova zemlja to netreba!!

  • cimster 23.04.2009.

    kako je taj snimatelj mutav...kaj se nije maknuo od psa...koji kreten....ti retardirani aktivisti sam guraju nos gdje im nije mjesto

  • robby01 23.04.2009.

    koja obmana,ono je stari oziljak brate i nije od psa!steta sto je bio samo jedan,pouka vlasniku!5-10 boxova,u svaki po jednog "cuvara" i sve spojit na jedno tipkalo,pa kad ovi opet odu preko ograde,tiiip crvena lampa se pali a bagra krece!sta imaju ometat posjed??

Komentiraj...
Vidi sve komentare