To je to što me zanima!

Pas je ozlijeđenog vlasnika cijelu noć čekao na balkonu

ZATOČEN NA OSMOM KATU: Dok su liječnici operirali žrtvu naleta vlaka, njegova psa spašavali su vatrogasci. Susjedi su zbog psa zvali i policiju
Vidi originalni članak

Doselio se u zgradu prije godinu dana, u stan koji mu je ostavila pokojna majka. Živi sa psom i ne druži se previše sa susjedima. Mislim da je bio branitelj u Domovinskom ratu, kaže Svjetozar Bastaić, susjed jedinoga preživjelog u naletu vlaka na trojicu. Z.K. (56) hodao je s dvojicom prijatelja dva sata prije Nove godine prugom u blizini Gradišćanske u Zagrebu. Vlak je nailazio, a oni se nisu maknuli s pruge. Prizor je bio strašan.
- Njih trojica su često bila zajedno. Mislim da jedan od njih bio beskućnik. Voljeli su popiti, a po alkohol su znali ići preko pruge - ispričao je drugi susjed i dodao da su Z. K. u subotu operirali u bolnici Sestara milosrdnica. Slomio je ruku i ima hematome po cijelom tijelu.
Prije nesreće psa je ostavio na balkonu u Prilazu baruna Filipovića. Astora, 7-godišnjeg mješanca, u petak su s osmoga kata spašavali zaposlenici skloništa za životinje i vatrogasci nakon što su susjedi zvali policiju. Vidjeli su da je zatvoren na balkonu od dva “kvadrata”, a susjeda nema.
- Pas je bio uplašen. Imao je hrane, ali nije imao vode. Bio je sretan što je netko došao po njega - objasnio je hvatač iz Dumovca i dodao kako će pas biti u njihovu azilu sve dok vlasnik ne izađe iz bolnice.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • poppy 03.01.2010.

    \"Pas ga ČEKAO na balkonu\"-pa zar je jadna životinja imala izbora? U stan nije mogla ući. Pa zar je trebala skočiti sa 8 kata!? Što niste napisali-zatočio psa na balkonu i ostavio ga bez vode. To bi bilo pravilnije. I...da -\"axlica\" potpisujem tvoj komentar. Zašto bi pijanduru sad trebali žaliti? Ja žalim ljude koji nisu dobili plaću i nemaju čime prehraniti djecu, a ne kretena koji svoju penziju propije i onda ga od love nas poreznih obveznika još treba i spašavati.

  • axlica 03.01.2010.

    barkley ne volim pijance, nisam im sigurno ja kriva kaj ih je pokupil vlak. još da ih žalim? smiješan si mi

  • sla 02.01.2010.

    pas, najbolji čovjekov prijatelj:) ponekad imam osjećaj da me jedino on razumije.)

Komentiraj...
Vidi sve komentare