To je to što me zanima!

Pas Kiko vlasniku odgrizao prst i tako mu spasio život

Kiko je kod vlasnika Jerryja nanjušio infekciju. Dok je Jerry pijan spavao Kiko mu je odgrizao prst. U bolnici su Jerryju dijagnosticirali dijabetes
Vidi originalni članak

Maleni Jack Russel Kiko osjetio je kako je njegovom vlasniku ugrožen život. Jerryjevom lijevom nogom širila se infekcija, a kako bi ju zaustavio pas mu je odgrizao prst dok je on spavao. Jerry Douthett (48) i supruga Rosee te su večeri nakon nekoliko pića sa prijateljima došli kući u Michigan. Pijani Jerry odmah je legao i zaspao. Vrlo brzo se probudio te primjetio krv na krevetu. Digao se i vidio da nema prsta.
- U šoku sam gledao u nogu. Par metara od kreveta vidio sam Kiku. Bio je potpuno krvav. Pas mi je pojeo cijeli prst! Počeo sam panično vikati i dozivati suprugu - prisjeća se Jerry.
- Nakon silnih pića pustila sam ga da ode spavati. No nakon nekoliko minuta začula sa krikove iz kupaonice. Jerry je vikao da nema prst - priča Jerryjeva supruga Rosee.
U bolnici su liječnici otkrili kako Jerry ima dijabetes tip 2. Imao je infekciju lijeve noge, a razina šećera u krvi bila je iznimno visoka te mu je prijetila smrt.
- Da nije bilo Kika ja bih bio mrtav. Primjetio sam da nešto nije u redu s nogom no odbijao sam pomisao da odem na pregled. Svaki put kada bi došli kod nekoga tko ima psa oni bi mi njušili nogu jer su očito osjetili infekciju - priča Jerry. Amputirali su mu dio prsta koji Kiko nije odgrizao kako bi zaustavili širenje infekcije.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • dssddssdsfggdsw 05.08.2010.

    Taj pas bi se dobro nahranio u našem saboru.

  • sanja4 05.08.2010.

    pametniji pas od tebe.

  • Parsifal 05.08.2010.

    zašto je pojeo taj prst ako već zna da je inficiran?

Komentiraj...
Vidi sve komentare