To je to što me zanima!

Pas ubio susjeda, vlasnik psa truplo bacio u bunar

Dragana Arsića (49) iz Radinca u Srbiji na smrt je izgrizao rotvajler njegovog susjeda Jovice N. koji je tada tijelo ubijenog Arsića bacio u bunar
Vidi originalni članak

Dragana Arsića (49) iz Radinca u Srbiji na smrt je izgrizao rotvajler njegovog susjeda Jovice N. koji je tada tijelo ubijenog Arsića (na slici) stavio u prtljažnik automobila i odvezao ga u susjedno selo. Tijelo je bacio u bunar na njivi svog ujaka te ga zatrpao betonskim blokovima. Stravični događaj odigrao se 23. travnja u dvorištu Jovice N. Za vrijeme svađe susjeda oko novca, pas se otrgao s lanca i više od 60 puta ugrizao Arsića. Jovica ga je tada svukao, odjeću zapalio, a tijelo stavio u prtljažnik. Policija je tragala za Arsićem 10-ak dana.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Kakma 04.05.2008.

    Dozivotna robija za to nedjelo.Nista drugo ne dolazi u obzir,nikakva olaksavajuca okolnost,kao u Hrvatskoj.

  • Dadolino 04.05.2008.

    a šta očekivat od srba isto šta i od slovenaca,ništa pametno i normalno!!!

  • DIVLJAMACKA 04.05.2008.

    MAJKE MI PA TI LJUDI NISU NORMALNI,KAKO MOGU TAKVO STA COVJEKU UCINITI JA RAZUMIJEM DA SE POSVADAS I ONAJ TRENUTAK BI SE MOZDA I POTUKLI ALI UBITI TO NEMOGU ZAMISLITI I NEDAJ MI BOZE ZNATI.PA NIJE COVJEK ZIVOTINAJ,TO RADE OVI MENTALNO POREMECENI TO NORMALAN COVJEK NEMOZE,NORMALAN SE JEZI NA TAKVO STA A KAMOLI DFA TO IDE POCINITI JOJ BOZE RASVJETLI OVIM LUDACIMA PAMET MOLIM TE.

Komentiraj...
Vidi sve komentare