To je to što me zanima!

Passat udario u most, sletio s ceste i prevrnuo se u kanalu

U toj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 8-godišnji dječak, kojemu je ukazana liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški i potom prevezen u bolnicu u Klaićevoj u Zagreb
Vidi originalni članak

Tri su osobe ozlijeđene, među kojima i osmogodšnji dječak, u dvije prometne nesreće koje su se u utorak popodne 1.svibnja dogodile u Zapolju i Novoj Gradiški.

Prometna nesreća u Zapolju dogodila se jko 17.55 sati. Prometnu nesreću je prouzročio 38-godišnjak upravljajući osobnim automobilom "Passat" novogradiških registarskih oznaka, a koji je zbog neprilagođene brzine ušao u zavoj ulijevo, te kotačima zahvatio travu pored kolnika. Vozilo se potom zanijelo, udarilo u most, te sletjelo s kolnika i prevrnulo u kanalu. U toj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 8-godišnji dječak, kojemu je ukazana liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški i potom prevezen u bolnicu u Klaićevoj u Zagreb ali, neslužbeno doznajemo, dječak nije životno ugrožen.

Vozač(38) kojemu su policijski službenici alkotestom u organizmu vozača očitali koncentraciju alkohola u iznosu od 0.51 promila, lakše je ozlijeđen. 

Druga prometna nesreća se dogodila u Novoj Gradiški nekoliko minuta kasnije, oko 18 sati, na raskrižju državnih cesta D313 i D51. Do nesreće je došlo jer je 31-godišnjak upravljajući osobnim automobilom "Ford" novogradiških registarskih oznaka skrećući ulijevo oduzeo prednost prolaska 59-godišnjoj vozačici bicikla, koja je potom zajedno s biciklom pala na kolnik. Teško ozlijeđenoj biciklistici liječnička pomoć je ukazana u bolnici u Novoj Gradiški. Protiv 38-godišnjaka i 31-godišnjaka policija podnosi kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ichbin2 03.05.2018.

    koji baksuz, napuhat 051.....

  • Wiga 24_500 02.05.2018.

    Tateki većinom svoje male sineke voze na prednjem sjedalu,viđamo svakodnevno

  • ivo-špalj 02.05.2018.

    aha...baš me zanima šta rodbina sad govori ovom bahatom vozaču...a jel mali bio vezan i u boosteru na zadnjem sjedalu il ga je ćaća ko "dasu" vozio naprijed?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare