To je to što me zanima!

Pauk im ubio psa, a obitelj 'potjerao' iz vlastite kuće

'Pauk deva', kojeg je Britanac Rodney Griffiths slučajno donio kući iz afganistanske pustinje, ubio je psa te natjerao majku s djecom da iseli iz kuće
Vidi originalni članak

Kad se Rodney Griffiths (32) vratio iz Afganistana, mislio je kako je svu opasnost ostavio iza sebe. No prevario se. S njim je iz pustinje stigao i "slijepi putnik".
- Moj sin Ricky tražio je donje rublje u ladici kada mu je odjednom nešto počelo plaziti po ruci. Vidio je golemog pauka i panično pozvao sestru. Pokušali su ga uloviti staklenkom, ali bio je prevelik, pa su ga udarali vješalicom. Tad je došla naša kujica i počela lajati, ali kad je pauk zasiktao, i Bella je pobjegla - ispričala je Lorrriane Griffiths (37), koja je vrativši se s posla zatekla uplašenu djecu. Cassie (18) i Ricky (16) ispričali su joj što se dogodilo, a pauka su opisali kao divovskog, veličine dlana. Lorriane vjeruje da je "pauk deva" došao u njihovu kuću prije sedam tjedana te se nastanio u Cassinoj sobi. Žena je stavila svježe meso na tanjuru kao zamku. Sutradan je mamac nestao, a pauku ni traga. Nekoliko dana poslije kujici Belli natekao je trbuh i dobila je temperaturu. Veterinar joj nije mogao pomoći te su je uspavali. Ona i djeca napustili su kuću. Ne žele biti tamo dok se ne pronađe pauk. Inače, "pauk deva", iz porodice Solifugae, naraste i do 15 cm, a može potrčati do 16 km/h, što je prilično brzo za beskralježnjake.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mala 2 29.08.2008.

    Nebi ja sekundu provela u kući u kojoj je tako velik pauk a ne mu još postavljat zamke .To bi prepustila stručnim osobama.

  • cepuljni 28.08.2008.

    ovu plavu su slobodno mogli poslat meni

  • bipsi2 28.08.2008.

    strašno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare