To je to što me zanima!

Paul Broun: Evolucija je laž koja nam dolazi ravno iz pakla

SAD: Republikanski zastupnik je u baptističkoj crkvi otkrio i da je Zemlja nastala u šest dana i da je stara svega 9000 godina, a ne 4,5 milijardi kao što svi govore
Vidi originalni članak

U SAD-u izbio je novi skandal među republikancima koji stoje iza predsjedničkog kandidata Mitta Romneyja. Naime, Paul Broun, inače liječnik po struci i republikanski zastupnik koji se drugi puta kandidira za zastupnika Georgije u Senatu, tijekom svojeg govora u baptističkoj crkvi progovorio je o teorijama o postanku ljudi i svijeta, kao i o evoluciji.

- To su sve laži koje dolaze ravno iz pakla. Njima pokušavaju lagati meni i svima nama koji smo naučili da je za sve to potreban Spasitelj - rekao je Broun.

Uz to, prisutnima je 'kao znanstvenik' otkrio da Zemlja nema više od 9000 godina,  a da je nastala u samo šest dana, čime je 'pobio' teoriju većine znanstvenika na svijetu koji tvrde da je zemlja stara oko 4,5 milijardi godina.  

Brounove izjave poprilično su uzdrmale američku javnost, ali i republikance, a Brounova glasnogovornica već je reagirala tvrdeći kako je on neslužbeno govorio o svojim osobnim vjerovanjima. 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Gemmini 14.10.2012.

    Ovaj je oćito išao na vjeronauk u Mrdušoj Donjoj !

  • spirit lamp 12.10.2012.

    Pa kako mozete biti katolici 90% i onda ne vjerovat sve sto u Bibliji pise? Aha, ne treba sve shvacati doslovno, jer to je samo simbolika....

  • LebronPetrovic 12.10.2012.

    Adamu je prva žena donijela piće! On cugne i nakon 5 minuta počelo mu se mutiti pred očima. Kaže ženi: Lilith kaj si mi to dala ? (Adame dragi: ŠPIRIT )

Komentiraj...
Vidi sve komentare