To je to što me zanima!

Pazi bomba: Colonia je u Beogradu napravila kaos

Lud provod: Uoči koncerta hrvatske dance atrakcije anonimni muškarac javio je kako je Brankov most miniran. Policija je blokirala promet
Vidi originalni članak

Svi koji su željeli na koncert morali su se vraćati natrag i prijeći rijeku preko Željezničkog mosta kako bi stigli na nastup. Sudeći prema dosadašnjoj praksi, lažno se dojavljivalo o podmetnutim bombama gotovo prema pravilu preko dana, kada je najprometnije, tako da je i to neka vrsta pokazatelja da je netko namjeravao “zagorčati” provod Beograđanima koji su željeli čuti hrvatski bend.
- Neslužbeno se priča kako je anonimni muškarac javio u 18.20 sati da je most miniran. Policija je morala reagirati, zatvoriti promet i pregledati most od 19 do 20 sati, kada je najveći broj gledatelja putovao k Sava centru na koncert - rekao je Kurirov anonimni izvor.
Pokret veterana Srbije pozvao je Beograđane na bojkot gostovanja Colonije u Sava centru zbog njezina sudjelovanja na lipanjskom koncertu potpore Branimiru Glavašu u Tomislavgradu. Bojkot je podržao dio srpskih estradnjaka. Najglasniji je bio Bora Čorba.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • nadimak77 12.10.2009.

    Suvisno je komentirati ovakvo nešto. Svi bojkotiraju iz razloga da se širi mržnja, a kao svi rade na tome da bude mir. Mi nismo dali Lepoj Breni da pjeva, zašto bi oni dali Coloniji da pjeva u Srbiji. Podrška Glavašu je bio toliki gaf i minus, da neznam kako jednoj pjevačici može ispasti iz usta tako nešto. Pjesme su iz ljubavi, nikakva politika ne treba biti u pitanju. I naravno saga se nastavlja........ Jadni mi sa našim političarima, a u zadnje vrijeme i pjevačima. Fuj!!

  • shorty 12.10.2009.

    kad je vidite uživo onda možete komentirati! sve ostalo je suvišno! Izgleda predobro! Najbolja je!!!

  • njonjo 12.10.2009.

    trebali su i ostati tamo , uzmite im putovnice?>@#$%

Komentiraj...
Vidi sve komentare