To je to što me zanima!

Pazi led: U krilo mu s neba pala velika ledena gromada

Umirovljenik David (76) sjedio je u svom vrtu u Bristolu. Odjednom je začuo zvuk koji je parao zrak. Prije nego se okrenuo u krilu mu je bio led
Vidi originalni članak

Umirovljenog menadžera Davida Gammona (76) iz Bristola milimetri su dijelili od smrti. On i njegova supruga Pamela (67) ručali su u vrtu. Odjednom su začuli glasan zvuk koji je parao zrak. Iz vedra neba, s visine od oko 600 metara, u krilo umirovljenika pala je gromada leda. Da ga je udarila u glavu, David zasigurno ne bi preživio. On i njegova žena šokirano su gledali u led veličine nogometne lopte. David se grčio od bolova.
- Sretan sam što sam danas ovdje i što sam živ. Ta gromada protutnjila je pokraj moje glave i 'sletjela' mi u krilo - prisjeća se David. Britanac je zadobio tek veliku masnicu na nozi. Njegova supruga, umirovljena medicinska sestra, je nakon nesvakidašnje nesreće odjurila u kuhinju, uzela kockice leda i stavila mu na masnicu. Komad leda najvjerojatnije je pao sa zrakoplova koji je slijetao u zračnu luku u blizini kuće Grammonovih. David i supruga Pamela odlučili su sačuvati gromadu leda koju su pohranili u škrinju. Vlasti su obećale da će detaljno istražiti ovu nesreću, a David će morati tjednima mirovati kako bi opet mogao normalno hodati.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • gradelji 06.07.2009.

    ahahahahahahaha ošla mu led, a led mu već bio na nozi, e ovo je stvarno koma, ahahahahaha

  • sprinterica 06.07.2009.

    pa ti ručaj u vrtu

  • 11 BILI 06.07.2009.

    ahahahhhahahahah zena koja je medicinska sestra odjurila u kuhinju po kockice leda a imala je isprid sebe komadinu leda ahahahahahahaha a joj ovaj novinar je legenda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare