To je to što me zanima!

Pazi na glavu, pada strop! Beton je padao po školi...

Zagrebačka škola "Faust Vrančić" lani je i gorjela. Ovoga puta komadi stropa padali su kod glavnog ulaza u školu. Na plafonu je ostala jedino trstika
Vidi originalni članak

U Strojarskoj tehničkoj školi “Fausta Vrančića” u zagrebačkoj Držićevoj ulici u nedjelju je kasno navečer počeo pucati strop. Strašna buka uznemirila je oko 22.20 čuvare koji su dotrčali do glavnog ulaza škole. Iznenadili su se kada su na podu vidjeli veliki komad stropa razbijen u komadiće. Na plafonu su samo ostale visiti šipke od trstike. Poduprli su ga daskama, kako se ne bi odlomio još koji komad. Srećom, nitko nije nastradao.
- Sanacija stropa je u tijeku. Prostor smo obilježili i ne puštamo nikoga kroz glavni ulaz - rekao je ravnatelj Božo Čužić. Dodaje kako je prošle godine u školi izbio požar te je vjerojatni razlog rušenja vlaga nastala nakon intervencije vatrogasaca. Nastava se u ponedjeljak odvijala prema planu a učenici su ulazili sa stražnje strane, iz dvorišta. Oni koji su tek došli u školu, čudili su se zaključanim vratima i natpisu za obilazak. Ovakve nesreće u posljednje vrijeme nisu rijetkost. U Osnovnoj školi Ivana Meštrovića u Osijeku se krajem travnja srušilo 30 ‘kvadrata’ stropa, dok su u riječkom vrtiću Potok sredinom ovog mjeseca odgojiteljice u zadnji čas uspjele spasiti trinaestoro djece koje su spremale za odlazak iz vrtića. Sreća u nesreći je što u niti jednoj nije bilo ozlijeđenih.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Pipoo 24.05.2010.

    jel se to malo cesto ruse skole i vrtici il se meni cini?

  • dragon_ZG 24.05.2010.

    to je moja škola bila... ne mogu vjerovati na kaj liči sada

  • NOMEN EST OMEN 24.05.2010.

    Da vidim sada ponosne vlastodršce i njihove šeretske i priglupe osmjehe ... SRAM VAS BILO BAGRO NAJOBIČNIJA ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare